News

Yes! Ben & Jerry’s komt met nieuwe variant met minder calorieën

Hoewel het eigenlijk nog een beetje te koud is (het was vanochtend -4!) weten wij altijd wel een plekje te vinden voor onze twee grote liefdes: Ben en Jerry. Een avondje Netflixen met je besties is nu eenmaal niet compleet zonder een zak chips én een bak ijs van Ben & Jerry’s. Met smaken als peanut butter fudge, salted caramel brownie en chunky monkey zit er altijd wel een smaak bij voor iedereen. En nu is er nóg meer goed nieuws…

Ben & Jerry’s
Best news ever! Ons favoriete ijsmerk Ben & Jerry’s, bekend van de bakken ijs met echte stukjes koek en chocolade, komt met een nieuwe variant ijs. Yes! Voel jij je soms ook zo schuldig door het aantal calorieën dat er in een bak ijs zitten? Dan hebben we goed nieuws: Ben & Jerry’s lanceert namelijk een compleet nieuwe lijn met slechts 140(!) calorieën.

Minder calorieën
Wanneer je geniet met ijs van Ben & Jerry’s lepel je al snel zo’n 250 calorieën naar binnen. De nieuwe lijn van Ben & Jerry’s bevat slechts 140 calorieën per 100 gram. Dat is dus bijna de helft! De smaak blijft net zo lekker, alleen hoef jij je voortaan nooit meer schuldig te voelen wanneer je in je eentje een bak ijs eet. Sorry no sorry!

Smaken
De nieuwe lijn met minder calorieën is er in drie verschillende smaken:
– Caramel cookie (150 kcal)
– Chocolate milk & cookies (140 kcal)
– Penut butter dough (160 kcal)

De nieuwe smaken lanceren deze maand. Het is nog onbekend of de smaken ook meteen in Nederland te koop zijn.

View post on Instagram
 

Bron: Metro, New York Post | Beeld: iStock

Must reads 👀