News

WAIT, WHAT? Komt er een vervolg op Mean Girls?

Hands up als jij ook geen genoeg kan krijgen van dé ultieme meidenfilm: Mean Girls. Dit jaar is het alweer meer dan 14(!) jaar geleden dat de film voor het eerst te zien was. Say what?! Speciaal voor de verjaardag van de film speelt Lindsay Lohan nog één keer de rol van de lieve Cady Heron. En het resultaat is ge-wel-dig, kijk zelf maar.

Mean Girls
Hello, 2004 is calling… Het is bijna onmogelijk om Mean Girls nog nooit gezien te hebben. Het is namelijk dé perfecte film voor een avondje met je besties. Niet alleen zit de film vol met humor en liefde, ook de quotes uit de film zijn legendarisch. Denk maar eens aan “that’s so fetch” en “on wednesdays we wear pink”. Stiekem kan hoofdrolspeelster Lindsay Lohan ook geen genoeg krijgen van haar rol als Cady Heron in Mean Girls. Daarom kruipt ze nog één keer in de rol om haar favoriete uitspraken en quotes met ons te delen. Maar of het ook bij één keer blijft… Als we Lindsay moeten geloven is er nog kans op een vervolg. YAY!

Video
Na al die jaren kunnen we nog steeds geen genoeg krijgen van de gemene streken van Regina Geroge en de rest van The Plastics. Jij ook niet? Bekijk dan snel de video voor het ultieme jeugdsentiment. So fetch.

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀