De nagellaktrends van deze herfst en winter

Beauty door Redactie

Wij zijn dol op nagellak! We lakken met plezier onze nagels in alle kleuren van de regenboog en matchen ze keurig met onze outfit. Nu passen de neon-kleuren niet meer zo bij het seizoen - de zomer is helaas al voorbij - maar dat betekent niet dat we onze nageltjes moeten laten verslonzen! Daarom vind je hier de laatste trend op nagellakgebied.

Dark & Stormy

nagel

nagel

De klassieke kleuren zijn weer helemaal terug. Denk aan stoere, maar toch vrouwelijke kleuren als bordeaux rood en midnight blue. Houd je nagels kort en vijl het rond. Lak de nagels in twee lagen en doe er als finishing touch een glossy topcoat op voor het volledige effect.

Nude

nagel

nagel

Wit en nudetinten zijn ook weer helemaal terug deze herfst en winter. De neon-kleuren hebben we deze zomer al gehad en het mag met dit seizoen allemaal wat rustiger. Stiekem zijn we blij met deze trend omdat we het dan langer op onze nagels kunnen laten zitten en het nog steeds staat bij onze outfits ;-).

French manicure 2.0

nagel

nagel

De French manicure is al jaren in. Deze herfst is er echter een leuke twist aan gegeven. Wat houdt the French manicure 2.0 in? Houd de basis van van je nagels naturel en lak het randje van je nagels in een donkerrode, zilveren of zwarte kleur.

Patronen

nail

foto

We love nail-art! En dat is maar goed ook, want dat is helemaal in. Ga voor een aztec- of galaxypatroon of een regenboog. Op YouTube staan een aantal tutorials waarbij ze laten zien hoe je dat op je nagels kunt krijgen. Ben je niet zo creatief? Er zijn tegenwoordig veel nagelstickers te vinden waardoor jij in no-time een super cool patroon (met textuur) op je nageltjes hebt!

Welke trend lak jij op je nagels?

Bron: styletoday, harpersbazaar

Door: Emma