News

Alarm! Alleen dit weekend scoor je bij Aldi weer de frikandellenvlaai

Alaaf! Dit weekend is het weer tijd voor hét feest van het jaar: carnaval. Heb jij je outfit al bij elkaar? Of ben je nog op zoek naar wat last minute inspiratie? Hoe je dit jaar ook verkleed gaat, dit nieuws mag je ab-so-luut niet missen. Alleen dit weekend scoor je namelijk bij Aldi de lekkerste viral van het afgelopen jaar: de frikandellenvlaai. Op = op!

Frikandellenvlaai
Het was te bizar voor woorden, maar toch was de frikandellenvlaai van Aldi één groot succes. Liefhebbers van de aparte combinatie kunnen dit weekend hun hart ophalen, want alleen aankomend weekend scoor je bij Aldi de frikandellenvlaai voor maar €3,99. Deze week is hét perfect moment om de frikandellenvlaai terug in de schappen te leggen, want het is namelijk carnaval. En een frikandellenvlaai komt dan wel goed van pas. 😉

Weekend aanbieding
Ben jij van plan dit weekend te gaan hossen in de tent? Vergeet dan niet eerst even langs de Aldi te gaan voor deze heerlijke traktatie. Let op: je scoort de vlaai alleen op vrijdag tot en met zondag. Wil jij een frikandellenvlaai scoren om te eten na de optocht? Wees dan wel op tijd, want de vorige keer waren ze binnen no time uitverkocht. 

Must reads 👀