News

Mascha onthult eindelijk haar secret project

Yes! Eén van onze favo YouTubers, Mascha Feoktistova (Beautygloss) heeft een nieuwe samenwerking en we kunnen niet wachten! Wimpers, nagels en een planner waren niet genoeg voor Mascha. Daarom heeft ze de handen ineen geslagen met een héél bekend haarmerk. Ben jij ook fan van Masha en kan jouw haar wel wat extra volume gebruiken? Lees dan snel verder…

Mascha en Andrélon
Mascha en Andrélon zijn een goed team, zo werkte Mascha al eerder samen met het merk voor verschillende events. Daarnaast is Mascha ook ambassadeur van de Andrélon Pink Collection. Het was voor Mascha dan ook een droom die uitkwam toen ze samen met Andrélon aan de slag ging voor een eigen collectie.

De collectie van Mascha bestaat uit twee verschillende lijnen: de ‘Sweet Volume’ en de ‘Tropical Repair’. Beide lijnen bestaan uit een shampoo en conditioner en zijn gebaseerd op de veelvoorkomende haarbehoeften van haar volgers. Mascha is vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van de collectie. Van het design, de kleuren van de flessen en natuurlijk de handtekening op de verpakking.
Om het grote nieuws te vieren plaatste Mascha daarom ook een video op haar YouTube-kanaal. Hierin laat ze het complete proces zien, zodat je écht het gevoel hebt dat je erbij bent. 

De producten zijn vanaf deze week te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99 per stuk.

Watch on YouTube

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀