De favo beautyproducten van de redactie!

Beauty door Redactie

Een droge huid, vet haar en schrale lippen; er is voor allemaal wel een middeltje te vinden. We proberen wat dingen uit en... BAM! Je vindt je favoriete beautyproduct en sindsdien zijn jullie onafscheidelijk. Hier vind je de beautyproducten die altijd in de tas van de redactie zitten.

Jitske: Biosilk

bio

''Ik heb mijn haar geblondeerd, dus mijn haar voelt een beetje droog aan. Dit product maakt mijn haar heerlijk zacht en makkelijk kambaar!'' Biosilk is voor € 16,40 verkrijgbaar bij Douglas.

Danique heeft twee favorieten:

Oogmake-up remover van de Action

oog

''Dit product is spotgoedkoop (een euro!) en ook nog eens goed. Normaal gebruik ik twee watjes voor een oog, maar met deze remover heb ik maar een watje nodig en hoppa alles is weg.'' Deze make-upremover is voor € 1 verkrijgbaar bij de Action.

Rosebud

favo

''Deze lippenbalsem is veruit het meest verzorgende product die ik ooit heb geprobeerd. Verder kun je de balsem ook op andere droge plekjes smeren. Handig!'' Rosebud is voor € 9,95 verkrijgbaar bij Douglas.

Emma: Batiste Droogshampoo

''Dit product is ideaal om je vette lokken verleden tijd te maken. Geen tijd om 's ochtends te douchen? Geen probleem. Is je haar een beetje vet geworden in de loop van de dag? Spuit er droogshampoo in en je hebt er geen last meer van. Soms spuit ik het gewoon in mijn haar om wat meer volume te krijgen.'' Deze droogshampoo is voor € 4,99 verkrijgbaar bij Bol.

Quirine: Nivea Soft

nivea

''Deze crème trekt snel in en ruikt super lekker. Eigenlijk is hij bedoeld voor je lichaam, maar ik gebruik hem als dagcrème. Daarnaast heb ik als student niet zoveel geld, dus Nivea Soft is ook goed voor mijn portemonnee!'' Nivea Soft is voor € 2,99 verkrijgbaar bij Bol.

Esmee van Fashionscene: Silver shampoo van Lee Stafford

shampoo

''Ik gebruik altijd de silver shampoo van Lee Stafford om mijn geblondeerde haren lekker licht te houden. Dit is dus alleen voor de geblondeerde meiden onder ons! Was je haar een keer in de week met deze shampoo en je geverfde lokken zijn weer zo goed als nieuw!'' Deze shampoo is voor € 7,91 verkrijgbaar bij Boots.

Elmira van Fashionscene: Cleansing oil van Shu Uemura

shu

''In de avond wil ik altijd snel mijn bed in. Met deze cleansing oil is je make-up binnen twee minuten verwijderd. Super handig, zo kan ik snel onder de lakens.'' Deze cleansing oil is voor €32,45 verkrijgbaar bij Shu Uemura.

Claartje van Vrouwen: Vaseline

vaseline

''Vaseline is multifunctioneel. Ik gebruik het voor mijn lippen, kloofjes, wondjes of voor gloss op mijn oog. Bovendien kost vaseline helemaal niks en je doet er een eeuwigheid mee!'' Vaseline is voor €1,99 verkrijgbaar bij Bol.

Kristel van Vrouwen: Zwitsal creme

creme

''Ik ben verslaafd aan de zachte crème van Zwitsal. Ik gebruik 'm voor mijn handen. Die ruiken dus altijd lekker!'' Zwitsal is te koop voor € 2,99 bij Bol.

Laura van Ze: Dagcreme Vichy

creme

''Ik heb een gevoelige huid en ik kan dan ook niet veel crèmes gebruiken. Dit is de eerste crème waar ik geen rode plekjes van krijg! Je kunt de crème alleen bij de apotheek krijgen, wat ik ook wel een fijn idee vind.'' Vichy is verkrijgbaar voor € 12,97 bij Skinpharma.

Karin van Ze: Nivea BB cream

cream

''Ik heb sinds kort de BB cream ontdekt en ik ben groot fan! BB cream vind ik ideaal omdat het een dunne crème is, maar toch dekkend voor mijn oneffenheden. Ook hoef je geen dagcrème meer te gebruiken, dat scheelt weer in de kosten.'' Deze BB cream is voor € 9,99 verkrijgbaar bij Bol.

Wat is jouw favoriete beautyproduct?

Door: Emma