News

Doritos komt met speciale variant voor iedereen die niet tegen eetgeluiden kan

Chips is onmisbaar tijdens een avondje film kijken met je bestie. Maar niets is zo irritant dan het steeds harder zetten van het geluid, omdat je bff flink loopt te kraken met je favoriete snack. Ben jij ook zo overgevoelig voor de manier waarop mensen eten? En kun jij ábsoluut niet tegen mensen die hard kauwen, kraken of smakken? Dan komt Doritos met dé perfecte oplossing.

Doritos voor vrouwen
Op de redactie zijn we dol op chips, maar we vinden het best vervelend dat onze handen na het eten van een zak chips compleet onder de kruimels zitten… Ook is het eten van chips niet altijd even charmant en gaat het vaak samen met een hoop gekraak. Doritos snapt dat wij meiden daar geen zin in hebben en komt daarom met een nieuwe variant, speciaal voor vrouwen. De nieuwe chips kraakt niet én geeft niet af. Come to momma!

Handtas 
Het klinkt een beetje als een vroege 1 april grap, maar niets is minder waar. PepsiCo, het bedrijf achter Doritos, heeft namelijk bekend gemaakt inderdaad bezig te zijn met een nieuwe formule. Door de formule aan de passen hoopt Doritos dat vrouwen sneller in het openbaar genieten van een zak Doritos, omdat ze zich niet langer zorgen hoeven te maken over hoe ze eruit zien. Het beste hebben we voor het laatst bewaard: de zakken chips krijgen een speciaal formaat zodat ze in iedere handtas passen. Wij kunnen niet wachten totdat de nieuwe variant in de shappen ligt!Bron: Telegraph, Metro, Independant | Beeld: iStock

Must reads 👀