Celebs

Famke Louise komt in levensgevaarlijke situatie tijdens optreden: ‘Dit ging heel erg ver’

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Een tegenslag voor Lil’ Kleine, Famke Louise werd bekogeld met glas tijdens optreden, Selena Gomez behandeld voor depressie en angststoornis en lijkschouwer stelt doodsoorzaak Mark Salling vast. 

Alles was Lil’ Kleine aanraakt lijkt te veranderen in goud. Kaartjes voor zijn Alleen Tour gingen als warme broodjes over de toonbank. Zelfs het Amsterdamse Carré zat bomvol met Lil’ Kleine fans! Maar niet álles gaat hem voor de wind. Bij onze zuiderburen is de rapper een stuk minder populair. Hij zou namelijk optreden in het Belgische Oostende, maar het concert moest worden afgelast. Er zijn namelijk te weinig kaartjes verkocht en de organisatie kan de rapper hierdoor niet betalen… En dat is niet het enige drama. Fans die al een kaartje hebben gekocht zijn woest, want zij krijgen hun geld niet terug. Misschien moet Lil’ Kleine iéts meer moeite voor zijn Vlaamse fans doen? 

View post on Instagram
 

Selena Gomez heeft de liefde weer gevonden bij Justin Bieber, maar toch gaat het niet helemaal goed met de zangeres. Ze heeft zich onlangs in een kliniek laten behandelen voor depressie en een angsstoornis. In 2016 moest de zangeres en actrice haar tournee pauzeren, omdat ze zich liet behandelen voor angststoornissen, paniekaanvallen en depressie. Een insider meldt dat de behandeling van deze maand vooral preventief is: “Ze wil niet weer terugvallen naar haar toestand van toen. Ze probeert daar altijd pro-actief in te zijn.” Gelukkig voelt ze zich door de behandeling een stuk sterker en kan ze er weer even tegenaan!

View post on Instagram
 

Deze week kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Mark Salling, bekend van Glee, zichzelf van het leven heeft beroofd. De acteur zou al ruime tijd zeer depressief zijn. In maart zou hij veroordeeld worden vanwege het bezit van kinderporno. Mark zou na overleg met justitie akkoord zijn gegaan met een gevangenisstraf van vier tot zeven jaar, een registratie als zedendelinquent en een omgangsverbod met minderjarigen. Zo ver is het dus niet gekomen. Een lijkschouwer heeft gisteren de doodsoorzaak vastgesteld. In zijn rapport constateert hij dat de Glee-acteur is overleden door verstikking als gevolg van ophanging. Zijn dood wordt daardoor officieel als zelfmoord aangemerkt.

View post on Instagram
 

Famke Louise scoort hit na hit, maar haar leven gaat zeker niet alleen over rozen. Tijdens optredens komt de zangeres in levensgevaarlijke situaties terecht. Vorig weekend was het pas écht kantje boord. Een jongen leek het grappig te vinden om een leeg glas naar haar te gooien. Het glas kwam gelukkig niet op haar hoofd terecht, maar kwam keihard tegen haar schouder. Erg pijnlijk, maar het had veel slechter kunnen aflopen… De jongen is opgepakt en zat een aantal dagen vast. Gelukkig laat de zangeres zich niet uit het veld slaan. “Dit ging heel erg ver, maar ik laat mij door een laffe daad niet uit het veld slaan. Ik wil iedereen bedanken voor de positieve energie en hoop alle positiviteit door te zetten. Liefde naar iedereen die wel positief was,” aldus Famke.

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀