Winnen

Win: exclusieve kaarten voorpremière Every Day op Valentijnsdag

3

[AFGELOPEN] Of je nu een relatie hebt of happy single bent; op Valentijnsdag draait het volledig om de liefde. Heb jij nog niks gepland op deze romantische dag? Jij maakt kans op de meest originele Valentijns-date ever! Want wat is romantischer dan een bak popcorn delen in een gezellige, donkere bioscoopzaal terwijl er een zwijmelfilm afspeelt... Met jouw crush of gewoon je beste vriendin ;-). Kans maken op exclusieve kaarten voor de voorpremière van Every Day op Valentijnsdag? Doe mee aan de winactie!

Vond je films als Everything, Everything en The Fault in Our Stars leuk? Dan moet je de film Every Day ook zien! De film gaat speciaal op Valentijnsdag in première en is daarna in de voorjaarsvakantie overal te zien. Het is zo'n film die je gewoon moét zien vanwege het prachtige verhaal. Bovendien is Every Day leuk om zowel met je vriend als met je beste vriendin te zien. Daarom is het de perfecte date voor Valentijnsdag, of je nu bezet bent of niet. 

In Every Day volgen we de 16-jarige Rhiannon, die een typisch tienerleven leidt. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles. Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde.

Krijg je al zin om de film te kijken? Dan heb je geluk, want als Girlscene-lezeres maak je kans om Every Day als een van de eersten te zien. Wij mogen namelijk exclusieve kaarten voor de voorpremière op 14 februari (Valentijnsdag) weggeven. Vul het winformulier hieronder in en wie weet ga jij straks op de meest originele date ooit!

Bekijk de trailer hieronder:

Wat moet je doen om kans te maken op de exclusieve kaarten voor de film Every Day? 
♥ Log in op je Girlsceneprofiel of meld je aan via Facebook
♥ Volg Girlscene op YouTube en like Every Day op Facebook
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Wie neem jij mee naar Every Day? (naam + adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  1. 1