Celebs

Dit zijn de leukste celeb-koppels van dit moment #couplegoals

Waarom zijn celeb-koppels altijd zó #couplegoals? De Hollywood-sterren lijken het allemaal te hebben: een mega kledingkast, een luxe leventje, een dikke bankrekening én de perfecte relatie. De volgende celeb-koppels zijn perfect om even bij weg te dromen. Waar kunnen wij ons opgeven voor zo’n Hollywood vriendje?

Madelaine Petsch & Travis Mills
Madelaine (a.k.a Cheryl Blossom) is nu al een tijdje samen met Travis Mills, een zanger uit California. Wist je dat hij auditie heeft gedaan voor de rol van Jughead? Madelaine had dan op haar lippen moeten bijten als ze hem met Betty samen zag…

View post on Instagram
 

Khloe Kardashian & Tristan Thomson
Het is je vast niet ontgaan dat Khloe en Tristan hun eerde kindje verwachten. Ze delen babybump foto’s op Instagram, hier kan Kylie nog een voorbeeld aan nemen… De twee zien er super gelukkig uit en horen zeker in dit rijtje thuis!

View post on Instagram
 

Vanessa Hudgens & Austin Butler
Ondanks dat we nog steeds vinden dat Vanessa bij Zac Efron hoort, zijn deze twee best leuk samen. Austin Butler is een Amerikaanse acteur, onder andere bekend van iCarly. Wij snappen wel dat ze op hem is gevallen, Austin mag er zeker wezen. 

View post on Instagram
 

Selena Gomez & Justin Bieber
Jaaaaa, ze zijn weer samen! Jelena mag echt niet in dit rijtje ontbreken. Wij zijn door het dolle heen dat dit koppel weer back in action is. Hebben jullie al gehoord hoe de moeder van Justin over Selena denkt? Je leest het hier, het is té schattig.

View post on Instagram
 

Gigi Hadid & Zayn Malik
Yay! Ons favoriete model en de knappe ex-One Directioner zijn nog steeds samen. Instagram barst van de #relationshipgoals foto’s van Zayn en Gigi. Is dit niet het knapste stel van Hollywood? Wij vinden van wel…

View post on Instagram
 

Miley Cyrus & Liam Hemsworth
Sinds de twee samen in de film The Last Song speelden (dat is best lang geleden) zijn ze onafscheidelijk. Ze hebben een korte break gehad, maar gelukkig vonden ze elkaar weer terug. Deze twee horen gewoon bij elkaar, dat kan niet anders.

View post on Instagram
 

Lili Reinhart & Cole Sprouse
Is dit dan écht het eerste Riverdale-koppel? De geruchten doen flink de ronde en de beelden liegen er niet om. Lili en Cole worden wel heel vaak samen gespot en beide ontkennen niet dat ze een relatie hebben. Ze hebben zelfs samen oud en nieuw gevierd, dat moet toch iets betekenen?

View post on Instagram
 

Bron: teenvogue.com, seventeen.com | Beeld: Brunopress

Must reads 👀