Je bent niet de enige die...

Lifestyle door Rochèll

Je bent niet de enige die een ander kapsel wil en vervolgens alleen de puntjes laat knippen. Of schoenen koopt in de winkel die uiteindelijk toch niet zo lekker zitten.... En je bent niet de enige die de Franse Vogue koopt omdat het Vogue is, terwijl je geeneens Frans spreekt. Wekelijks zet Girlscene de leukste herkenbare 'je bent niet de enige die...'-momenten op een rijtje. Komen de volgende situaties jou bekend voor?

Je bent niet de enige die...

... er niet tegen kan als iemand met zijn vingers knakt. Het klinkt gewoon zo naar.

... voor ieder wissewasje een nieuwe notitie aanmaakt in je telefoon. Boodschappenlijstjes, to do lists, wachtwoorden: het staat er allemaal in.

... apps verwijdert wanneer je te weinig opslag hebt voor nieuwe foto's. Soms is het gewoon nodig om prioriteiten te stellen.

... meer kleur wil gaan dragen maar toch steeds nieuwe zwarte kleding koopt. Gewoon lekker casual, want zwart blijft altijd een goede keuze.

... alle deadlines uitstelt tot het laatste moment. Je hebt je tijd nu gewoon even nodig voor andere dingen.

... altijd eerst de kroepoek opeet bij een Chinese maaltijd en daarna pas de rest. Het blijft je gewoon aanstaren.

... altijd te veel kleding meeneemt op vakantie. Je draagt maximaal 1/3 deel.
... minimaal twee snacks koopt nadat je bent uitgeweest. Die honger moet zo snel en goed mogelijk worden gestild.

... 'Google' intypt terwijl je allang op Google zit. Oeps...

... zich schaamt voor tweets van vroeger. Misschien is het gewoon goed om ze voor eeuwig te verwijderen, want zo neemt niemand je meer serieus.

... ieder kwaaltje opzoekt op internet. En er vervolgens achterkomt dat je waarschijnlijk minimaal drie ziektes hebt. Google is je beste vriend, zeggen ze toch?

... vroeger altijd een bril wilde. Of een beugel, dat was ook goed. Why?!

... tijdens het betalen altijd bang is dat je geen geld op je rekening hebt. En dat terwijl je vanochtend nog je bankrekening hebt gecheckt.

... niet weet wie tijdens een etentje de rekening gaat betalen. Betaalt je vriendin het, betaal jij het of gaan jullie deze keer splitten?

Bron beeld: iStock