News

OMG! Er is nu M&M’s Crispy chocoladepasta

M&M’s, wie eet ze niet? En dan heb je natuurlijk nog team nootjes en team zonder nootjes. We weten dat het bizar slecht voor ons is, maar ze zijn gewoon zóóó lekker. Er is nu een product uitgekomen dat ons choco-hartje sneller laat kloppen… M&M’s chocopasta! Iedere boterham verandert in een feestje dankzij deze spread. Kwijlen jullie al? 

M&M spread
Nu we weten dat er Crispy M&M‘s spread is willen we dit zo snel mogelijk proberen. Op een cracker, op een witte boterham of op een koekje: dit is toch de hemel op aarde? Helaas moet je er wel een tochtje naar Engeland voor maken. 

Het heerlijke goedje is daar gespot in de supermarktketen ADSA. ASDA is onderdeel van het bekende Walmart, dus wie weet zijn deze potjes vol geluk ook in de VS te vinden. De gelukkige vinder deelde het product op de Instagrampagina van Products In Store, sindsdien denken wij nergens anders meer aan… M&M spread
Geweldige alternatieven
Hoe graag we deze spread ook willen proeven, het is bijna onmogelijk. Daarom moeten we creatief zijn en zelf een oplossing bedenken. Wat dacht je van Nutella met Crispy M&M’s? Stamp de M&M’s tot kleinere stukjes en roer het door de Nutella. Voilà, jouw M&M spread is klaar! 

Ben jij hier te lui voor? Dan is deze Malteser spread een geweldig alternatief. Wij hopen dat ze de Crispy M&M spread snel naar Nederland brengen, kom maar op met die calorieën…

Bron: pretty52.com | Beeld: Products In Store

Must reads 👀