Lifestyle

7 Snapchat signalen dat hij geen boyfriend material is

Snapchat is een van onze favo apps. We snappen erop los en dan vooral met leuke jongens. Het kan er nogal flirty aan toe gaan op Snap. Helaas is Snapchat ook het werkveld van vele fuckboys. Hoe weet je nou of je een oprechte jongen aan de haak hebt geslagen, of dat hij maar op één ding uit is? Bij de volgende zeven situaties gaan al onze fuckboy-radars keihard af.

1. Hij recycled zijn snaps
Waarschijnlijk is hij nog te lui om zijn plastic te scheiden, maar Snapchats recyclen kan hij als de beste. Hij zet ze in zijn story en stuurt ze privé, en jij maar denken dat je speciaal was… Als hij écht erg is stuurt hij de foto drie weken later nog een keer, met een wit ‘uit herinneringen’ randje eromheen. Dit is een duidelijk teken dat hij het niet zo nauw neemt, laten gaan die handel.

2. Hij doet geen moeite voor jullie streak
Als hij niets heeft met streaks, dan is dat niet erg. Wat wel erg is? Dat hij jullie streak gebruikt om nog een beetje contact te houden, maar meer niet. Je krijgt dagelijks een foto van de muur van zijn jongenskamer (in slechte kwaliteit) met ‘streak’ erin geschreven. Als hij graag met je in contact wil blijven moet hij écht meer moeite doen.

3. Je krijgt veel random snaps
Dat jij dagelijks snaps krijgt die wel heeeeel erg out of the blue zijn, betekent dat hij ze (waarschijnlijk) naar elk meisje in zijn lijst stuurt. Hij gooit er een aantal snaps uit en hoopt dat er iemand reageert. Die snap met ‘omw stage’ is alleen maar bedoeld zodat jij hem tijdens zijn busrit eventjes vermaakt, meer niet.

via GIPHY

4. Hij vraagt om nudes
Tja, dit zegt genoeg toch? Dat hij vraagt om naaktfoto’s is wel het grootste signaal der signalen, je hebt hier te maken met de klassieke vorm fuckboy. Vragen om nudes maakt hem een ontzettende eikel, wat ons naar punt vijf brengt…

5. Hij stuurt foto’s van zijn piemel naar je
Dick pics zijn erg, maar ongevraagde dick pics op random tijdstippen is al helemááál erg. Je schrikt je kapot als je tijdens het ontbijt geconfronteerd wordt met een foto van zijn ochtenderectie, daar zit niemand op te wachten. Blijf ver van deze jongen vandaan.

6. Hij gebruikt alleen maar filters
Af en toe een filtertje is best leuk, maar we willen natuurlijk wel zien hoe hij er écht uitziet. Als je alleen maar foto’s krijgt waarop zijn hoofd compleet verbouwd is heeft hij iets te verbergen.

via GIPHY

7. Hij chat alleen maar
Blijkbaar heeft hij geen idee waar Snapchat voor bedoeld is, want hij gebruikt het als een soort tweede WhatsApp. Je krijgt zelden tot nooit een foto, hij typt alleen maar. Super vervelend, want je vergeet altijd wat je hebt gezegd. Op een of andere manier vertikt hij het om het gesprek te verplaatsen naar WhatsApp, dit is op zijn zachtst gezegd nogal verdacht. Gesprekken op Snapchat verdwijnen, dit betekent dus dat hij zijn gesprekken met jou liever geheimhoudt. De fuckboy alarmbellen rinkelen all over the place.

Bron: cosmopolitan.com, betches.com | Beeld: iStock