Lifestyle

6 dingen waaraan je kunt zien dat hij meer wil dan vriendschap

Jullie spreken bijna degelijks af, appen veel en het voelt super goed tussen jullie. Vroeger was het heel makkelijk om erachter te komen of iemand je leuk vond, want dan nam je gewoon verkering. Maar tegenwoordig gaat dat anders. Hij geeft veel onduidelijke signalen en je twijfelt of hij je wel echt leuk vindt. Wij helpen je! Als hij deze dingen doet wil hij sowieso meer zijn dan alleen vrienden.

1. Je hebt zijn vrienden ontmoet
Heb je al een keer een drankje gedaan met zijn vrienden of weten ze in ieder geval wie je bent? Dikke kans dat het menens is. Jongen stellen echt niet iedere scharrel voor aan hun vrienden, dus als ze jou mogen leren kennen ben je wel héél speciaal. Net zoals jouw vriendinnen willen ook zijn vrienden hem een goedkeuring geven.

2. Hij neemt je mee uiteten (en betaalt)
Wanneer hij je mee uiteten neemt betekent dat dat hij met je gezien wilt worden. Hij schaamt zich er niet voor om in het openbaar met jou te verschijnen en dat is echt een heel goed teken. En betaalt hij het etentje? Dan is ‘ie gewoon een echte gentlemen. Good taste!

3. Hij spreekt niet met anderen af
Boyfriend-material is natuurlijk niet een jongen die naast jou nog drie of vier andere meiden ziet. Vaak heb je het wel door wanneer jij niet de enige bent die in beeld is, maar weet je het niet zeker? Vraag het dan gewoon. Waarschijnlijk verwacht hij de vraag niet en kun je aan zijn reactie al wel aflezen hoe het zit. Als hij niet met anderen afspreekt weet je dus zeker dat je niet één van de vele meisjes bent die voor zijn charmes is gevallen.
4. Je hebt zijn ouders ontmoet
Dit is een van de meest duidelijke tekenen dat hij serieus met je is. Zijn ouders stellen het echt niet op prijs als hij elke maand met een ander thuis komt, dus hij vond jou speciaal genoeg om wél aan zijn ouders voor te stellen. Hij wil duidelijk weten wat zijn ouders van je vinden, want geloof het of niet: dat is toch best belangrijk voor jongens.

5. Je kunt het overal met hem over hebben
Niks is te gek en je kunt hem alles vertellen. Nog beter: je weet dat alles wat je hem vertelt tussen jullie blijft. Vertrouwen is super belangrijk in een relatie, dus als dat vertrouwen er van te voren al is betekent dat alleen maar heel veel goeds.

6. Hij reageert snel op je berichtjes
Het maakt niet uit of hij op school, op werk of aan het sporten is: als jij een berichtje stuurt kun je er binnen de kortste keren een terug verwachten. Je bent een prioriteit voor hem. Als jij iemand leuk vindt wil je ook zo veel mogelijk gesprekken voeren, maar als je iemand niet echt ziet zitten zul je echt niet je best doen om zo snel mogelijk te reageren. Zo werkt dat ook bij jongens. Dus, is hij een actieve apper? Dikke kans dat hij je erg leuk vindt. Ben je zelf niet zo goed in appen? Wij hebben de do’s en don’ts voor het appen met je crush voor je verzamelt.

Bronnen: yourtango.com, cosmopolitan.com, mannengeheim.nl | Beeld: iStock