Lifestyle

Horoscoop februari 2019: wat brengt deze maand jou?

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de horoscoop van februari 2019 jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop februari 2019!

Horoscoop februari 2019: Ram
De nieuwe maand gaat langzaam van start. Van huiswerk maken komt niet veel terecht en je ziet als een berg op tegen de werkdag bij jouw horecabaantje. Je motivatie is ver te zoeken. Het is belangrijk dat je jezelf weer prikkelt. Daag jezelf uit; probeer eens een negen te halen voor dat tentamen en probeer zoveel mogelijk mensen te bedienen in een uur. Zie je nergens meer een uitdaging in? Misschien is het tijd voor verandering... 

Horoscoop februari 2019: Schorpioen
Je hebt de neiging om altijd maar door te gaan. Rust nemen? Dat komt bijna nooit in jouw woordenboek voor. Hoe drukke of stressvolle periode je ook hebt gehad, je gunt jezelf nauwelijks de tijd om bij te komen. Wat je hierbij vergeet is dat je juist rust nodig hebt om door te kunnen. Wees deze maand lief voor jezelf. Je hebt het verdiend.

Horoscoop februari 2019: Tweelingen
Weet jij eigenlijk wel hoeveel je elke maand verdient en uitgeeft, Tweelingen? Af en toe heb jij een echte gat in de hand. Inzicht in je financiële situatie is dan ook super belangrijk. Waarschijnlijk schrik jij je wezenloos als je ziet hoeveel geld je uitgeeft in de kantine! Krijg deze maand meer grip op jouw inkomsten en uitgaven, en ga hiermee aan de slag. Stel bijvoorbeeld een spaardoel: hoe cool is het als je deze zomer naar Barcelona kunt?!

Horoscoop februari 2019: Kreeft
De laatste tijd ben je veel aan het piekeren. Doe je het allemaal wel goed en kómt het allemaal wel goed? Het zou kunnen dat je door deze hersenspinsels niet goed kunt slapen. Twijfels en angsten kunnen je behoorlijk veel tijd en energie kosten. Probeer deze negatieve gedachten om te zetten naar iets positiefs; omdenken. 'Ik kan het vast niet' wordt 'ik kan het vast wél', en 'ik denk dat ze me niet aardig vinden' wordt 'ik denk dat ze mij hartstikke leuk vinden'. 

LEES OOK: DE JAARHOROSCOOP VAN 2019

Horoscoop februari 2019: Leeuw
Deze maand staat ontspanning centraal. Je hebt het de afgelopen tijd heel druk gehad en nu komt de welverdiende rust eraan. Gebruik deze rust om op te laden, maar ook om te bedenken wat je nu écht wilt. Ben je tevreden met waar je nu bent? Als je antwoord hierop 'nee' is, maak dan een plan voor jezelf om te kijken hoe je daar 'ja' op kunt antwoorden.

Horoscoop februari 2019: Weegschaal
Jouw mood deze maand? Netflix en de bank. Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf, en dat is helemaal niet erg. Je hoeft niet altijd sociaal te doen. Probeer jezelf niet te dwingen tot dingen waar je eigenlijk geen zin in hebt. Luister naar jezelf! Het is moeilijk om niet te zwichten als je vriendinnen aandringen om tóch uit te gaan. Maar waarom zou je chagrijnig in een club staan waar je 10 euro voor hebt betaald, terwijl je weet dat je het veel meer naar je zin hebt met Gilmore Girls op de bank? 
Horoscoop februari 2019​: Stier
Er wordt weleens tegen jou gezegd dat je meer initiatief mag tonen. Heel eerlijk: initiatief nemen is niet het sterkste punt van de Stier. Je vindt het enorm moeilijk om de eerste stap te zetten, omdat je dan kwetsbaar bent. Je hebt de kans om afgewezen te worden en daar kun je slecht mee omgaan. Maar misschien is het tijd om tóch te doen waar je altijd zo bang voor bent. Risico's nemen is namelijk de beste leerschool die je kunt hebben.

Horoscoop februari 2019: Maagd
Het voelt alsof je ontwaakt uit een winterslaap. Je krijgt ineens weer energie! Er staan spannende dingen op de planning en dat is misschien ook wel de reden dat je weer een beetje wakker wordt. Pluk de vruchten van deze energieke maand! Ga een keertje extra naar de sportschool of probeer een nieuwe hobby uit. Dit is het moment! 

Horoscoop februari 2019: Vissen
Het advies van deze maand? Leer op jezelf vertrouwen. Je hecht veel waarde aan de woorden van anderen, maar alleen jij weet wat echt goed voor je is. Bovendien mag je jezelf wel beter inschatten. Ga er niet vanuit dat je iets niet kunt of niet weet. Je kunt namelijk meer dan je denkt! 

Horoscoop februari 2019: Waterman
Het ziet er positief voor jou uit, Waterman! Je bent goed bezig op school- of werkgebied; alles wat je doet wordt goed ontvangen. Deze positieve reacties motiveren jou alleen maar om nog meer je best te doen. Win-win! Let er wel op dat je niet té afhankelijk wordt van het commentaar van anderen. Wees ook trots op jezelf! 

Horoscoop februari 2019: Steenbok
Je hebt zin om de losbol uit te hangen. Lekker met je vrienden chillen en even vergeten dat je nog verantwoordelijkheden hebt. Op liefdesgebied staat er dan ook een spannende maand te wachten. Het is een maand waarin alles kan gebeuren! Blijf alleen wel bij jezelf en doe geen dingen waar je achteraf spijt van krijgt. 

Horoscoop februari 2019: Boogschutter
Ga bij jezelf na wat je écht wilt. Dit klinkt heel makkelijk, maar dat is het niet. Het zou namelijk zomaar kunnen dat je iets doet omdat iemand anders in je omgeving dat graag wilt. Je bent als de dood om degene te kwetsen en daarom voelt het alsof je het zelf ook wilt. Maar als je heel eerlijk bent tegen jezelf, weet je ook wel dat je er uiteindelijk niet blij van wordt. Kies voor jezelf!

Heb je de horoscoop februari 2019 gelezen, lees dan ook HIER de jaarhoroscoop van 2019.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook