Lifestyle

Zo kun je Vergeten Kinderen steunen met een klein gebaar

Je kunt er enorm van balen als dat jurkje bij H&M is uitverkocht en als de trein voor je neus wegrijdt. Maar soms is het goed om te bedenken waar het écht om draait. Wist je dat er duizenden kinderen in Nederland zijn die geen fijne thuissituatie hebben? Een moeder die elke avond eten voor jou op tafel tovert en een vader die je helpt met huiswerk maken: helaas is dit niet voor elk kind vanzelfsprekend. Gelukkig is er iets dat je kunt doen voor deze ‘vergeten kinderen’… Lees verder. 

Misschien heb jij zelf wel een vervelende thuissituatie (gehad) of ken jij iemand die het thuis niet fijn heeft. Dan weet je misschien wel dat een klein gebaar al veel verschil kan maken. Daarom wordt er tijdens de Week van Het Vergeten Kind 2018 aandacht gevraagd voor de duizenden kwetsbare kinderen in Nederland die nauwelijks positieve aandacht krijgen en dit zo hard nodig hebben. 

En jij kunt helpen om deze kwetsbare kinderen te supporten! Stuur ze een lief bericht. Van alle berichten maakt stichting Het Vergeten Kind één lange digitale supportsjaal zodat de kinderen zien dat we ze niet vergeten. Een klein gebaar, een groot verschil! Stuur jouw lieve bericht in via deze link

Watch on YouTube

Must reads 👀