Celebs

Monica Geuze maakte zich ernstige zorgen over haar baby

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim Kardashian plaatst topless-selfie met peperdure onderbroek, Famke Louise beschuldigd van plagiaat, Monica Geuze had grote zorgen om haar baby en Kylie Jenner voor het eerst gespot met babybuik.

Een dag geen selfie, is een dag niet geleefd. Dat kan alleen het motto van Kim Kardashian zijn. Ook al heeft ze net haar derde kind verwelkomd, heeft ze alsnog genoeg tijd over om een perfecte naaktselfie te maken. Nu kijken we niet eens meer op van de schaarse foto, maar wel van het prijskaartje van het slipje dat ze draagt. Het slipje is van Tom Ford en bestaat uit kristallen. Prijskaartje: 3200 euro. Over luxepoes gesproken… 

View post on Instagram
 

Famke Louise lag deze week zwaar onder vuur. Haar derde single LIT toont namelijk veel gelijkenissen met de track van de Amerikaanse rapper Tory Lanez. Want ja, de rapper vond toch wel dat ‘Ik smoke, ik drink, ik leef’, erg lijkt op de tekst in zijn nummer ‘I Sip’: ‘I smoke, I sip, I drink’. De zangeres heeft via Instagram gereageerd op de beschuldigingen van plagiaat. Famke geeft aan dat ze erg is geschrokken van alle ophef, en dat het alleen maar een compliment naar de rapper is. Hopelijk denkt Tory Lanez daar ook zo over.

View post on Instagram
 

Het leven van Monica Geuze staat op zijn kop. Binnenkort zal haar leven drastisch veranderen door de komst van een baby. Nu geniet ze volop van haar zwangerschap, maar heeft ze ook te maken met alle onzekerheden die daarbij horen. De vlogger vertelt in haar vlog dat ze een nachtmerrie had gehad over haar baby. Monica maakte zich ernstige zorgen over haar kindje. Gelukkig had ze thuis een echo-apparaat staan. Ze wist niet hoe snel ze de BabyWatcher erbij moest pakken. Toen ze het kloppende hartje weer hoorde, was ze pas weer gerustgesteld.

View post on Instagram
 

De zwangerschap van Kylie Jenner is misschien wel het best bewaarde geheim van Hollywood. De geruchten gaan al maanden, maar de bevestiging of het bewijs is nog steeds niet geleverd. Maar TMZ heeft de realityster dan eindelijk op de gevoelige plaat weten vast te leggen. Kylie is sinds september (!) voor het laatst gefotografeerd. TMZ claimt dat de babybuik goed te zien is, maar wij hebben nog steeds onze vraagtekens. 

View post on Twitter

Beeld: Brunopress

Must reads 👀