Lifestyle

Show je kamer: Talitha

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Talitha.

Hi Girlscene,

Ik ben Talitha en ik ben 20 jaar. Het laatste semester van mijn studie is aangebroken: afstuderen van de opleiding communicatie. Sinds dit schooljaar woon ik samen met mijn vriend in een studio in Tilburg. Hiervoor had ik een studentenkamer. Een hele luxe om nu je eigen keukentje en badkamer te hebben. Veel mensen vinden onze studio klein voor twee personen, maar wij zijn er super blij mee! Het is soms een beetje improviseren, maar we hebben niet veel meer ruimte nodig. Gelukkig hebben we nog wel een kelder waar we het een en ander kwijt kunnen. Ik hou erg van schattige theekopjes en pastelkleurtjes. Mijn vriend vindt dat wel prima voor nu en houdt van een beetje industrieel tintje. 

Omdat we allebei nog studeren en niet van plan zijn hier ons leven lang te wonen, hebben we de inrichting niet te duur gemaakt. De grote meubels zijn voornamelijk van Marktplaats: de stoelen, de tafel en de kast. De houten planken in de keuken komen van oude appelkisten en het 'keukenblok' is gemaakt van pallets. De schattige theekopjes en decoratie komen vooral uit kringloopwinkels in Nederland of Frankrijk. Verder hebben we natuurlijk ook een bezoekje aan Ikea en Action gebracht.

Mijn favoriete dingetjes zijn toch de schattige vondsten uit de kringloop: de theekopjes, een brocante spiegel en servies. Ik vind het leuk dat onze studio in een bepaalde stijl is ingericht, maar er toch ruimte is voor leuke decoratie en kleine frutsels. Zo brengen we sfeer en persoonlijkheid in huis! 

Liefs, Talitha 

show je kamer talithashow je kamer talithashow je kamer talithashow je kamer talithashow je kamer talithashow je kamer talithashow je kamer talithashow je kamer talitha

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved