News

Asos slaat de plank volledig mis met deze bizarre choker

Eén van onze favo plekken om online te shoppen is bij de webshop Asos. Je vindt er super veel toffe merken zoals Boohoo, Monki, Missguided, River Island, New Look én natuurlijk de eigen collecties van Asos. Alle items van Asos zijn super on trend, maar nu gaat de Britse webshop toch écht te ver.

Latex Choker
De Britse webshop Asos (zo spreek je het uit) staat bekend om zijn unieke kledingstukken, maar dit keer slaan ze de plank volledig mis. De webshop komt namelijk met een wel héél aparte choker… As we speak is het internet compleet in de ban van de nieuwste choker van Asos. Het is ook zeker geen normale choker zoals we gewend zijn, het lijkt eerder op een riem. Kijk zelf maar:

View post on Twitter

Zelfmoord
De choker is verkrijgbaar in rood en zwart latex en veel mensen vinden het totaal ongepast. Het ziet er namelijk niet alleen nogal gek uit, de choker brengt ook een verkeerde boodschap over. Veel mensen vinden het nu namelijk lijken alsof de choker wordt gebruikt om zelfmoord mee te plegen. Ai…

Twitteraars zijn daarom fel tegen het unieke accessoire. “Zelfmoord zou nooit als mode-inspiratie gebruikt mogen worden”. Dat het model ook nog eens een shirt aan heeft met het woord ‘hanger’ erop helpt niet echt mee aan de situatie. Ook vinden veel mensen de choker ongepast en eerder iets voor een seksshop. Hoe kon dit gebeuren Asos?

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: iStock

Must reads 👀