News

Harry Styles wordt de nieuwe James Bond

“My name is Bond… James Bond”, wie weet dat we deze klassieker binnenkort wel uit de mond van een héle bekende zanger horen… Harry Styles, ex-zanger van One Direction, is namelijk in de race om de nieuwe James Bond te worden. Volgens kenners is Harry dé perfecte kandidaat voor de rol en dat heeft hij allemaal aan het volgende te danken.

James Bond
Het gaat goed met de carrière van Harry Styles. Zo bracht hij afgelopen jaar zijn eerste soloalbum uit: Sign of the Times. En was hij te zien op het witte doek in de oorlogsfilm Dunkirk. Fans van Harry gingen vooral naar de film vanwege zijn knappe uiterlijk en muzikale achtergrond. Maar critici waren écht onder de indruk van de acteerprestaties van de zanger. Zelfs zo onder de indruk dat Harry nu kans maakt om de meest iconische rol ooit te spelen.

Perfecte match
Volgens veel filmkenners zou Harry perfect zijn om de jonge versie van de superspion te spelen. Filmeditor Lee Smith, bekend van onder andere de Bond film Spectre, ziet de Britse zanger als de perfecte opvolger van Daniel Craig. Dat zegt hij in een interview met The Daily Star. “Harry heeft genoeg in huis om het personage tot leven te brengen. Hij heeft een buitengewoon talent. Je zou denken dat het een acteur is met jarenlange ervaring.”

Toch is er nog niets officieel bevestigd en worden ook de namen van James Norton en Tom Hardy genoemd. Wie het ook wordt, we moeten nog even wachten op de film. Die is namelijk pas in 2022(!) te zien in de bioscoop. 

Bron: Dailymail, Joe, Soundflow | Beeld: Brunopress

Must reads 👀