Lifestyle

Dit herken je alleen als je een hekel aan maandag hebt

1

Vrijdagmiddag tel jij de minuten af tot het weekend. Twee dagen lang geniet je volop van het weekend, maar op zondagavond krijg je afkickverschijnselen. Morgen is het namelijk alweer maandag... Nooooo! Heb jij ook zo'n hekel aan maandag? En dan vooral aan de maandagochtend? Zeker weten dat jij jezelf dan herkent in de volgende situaties.

Hekel aan maandag
Kun jij maandagochtend ook écht niet uit bed komen? En lijkt alles bij jou op maandag altijd mis te gaan? Je bent niet alleen, ook de rest van de wereld heeft hier extra last van op de maandagochtend. ;-) Vaak zijn we namelijk amper bijgekomen van het weekend en staan we niet echt te springen om te beginnen aan een nieuwe, drukke week. Heb jij ook zo'n hekel aan de maandagochtend? Dan herken jij jezelf vast ook wel in de volgende situaties. Lees je mee?

☹ Veel mensen zien de maandag als frisse start om gezond te eten, geen nagels meer te bijten of om op tijd te beginnen met leren. Jij niet. Jij vindt de maandag al erg genoeg en er is no way dat jij op deze verschrikkelijke dag óók nog eens gezond gaat eten.

☹ De maandag kan voor jou niet laat genoeg beginnen en daarom ben je op maandagochtend een kampioen in snoozen. Serieus, je zou een medaille moeten krijgen.

☹ Het ligt écht niet aan jou dat het niet lukt, het is gewoon maandag. Sorry not sorry!

☹ Elke maandagochtend heb jij standaard last van kledingcrisis. Je hebt natuurlijk gisteravond tijd zat gehad om een fabulous outfit klaar te leggen, maar denk maar niet dat jij je weekend daarvoor gaat opgeven. Jij had het gisteravond veel te druk met Netflixen.

hekel aan maandag☹ Na twee dagen uitslapen is het weer tijd om een wekker te zetten. Je wist niet dat het mogelijk was een voorwerp zó intens te haten. Nog maar vier nachtjes slapen...

☹ Op maandagochtend is het nóg drukker dan normaal in de trein en in de bus. Het lijkt wel alsof iedereen dezelfde kant op moet. Natuurlijk lukt het jou nooit om een zitplekje te bemachtigen en dan maakt je maandag er niet beter op...

☹ Je hebt minstens drie koppen koffie nodig om een beetje normaal te functioneren. Zonder overleef jij de maandag niet.

☹ Het lijkt wel alsof altijd álles misgaat op maandag. Eerst mis je je trein, dan val je over je veter en tot overmaat van ramp ben je ook nog je lunch thuis vergeten. Pfft, is de dag al voorbij?

☹ Er is altijd iemand die de ik-haat-maandag-memo niet gehad heeft en super vrolijk is op de maandagochtend. Daar zit je dus juist niét op te wachten.

☹ Snel iets eten voordat je thuis weggaat zit er niet in maandagochtend. Je hebt namelijk niets in huis, want jij gaat echt niet jouw vrije zondag spenderen in de supermarkt. Jij haalt straks wel iets in de kantine.

☹ Huiswerk? Dat is toch iets voor op school. Niet voor in het weekend, toch? Jij komt er daarom ook standaard elke maandagochtend achter dat je eigenlijk drie hoofdstukken had moeten leren. Jammer dan.

☹ Het lijkt wel alsof je non-stop aan het gapen bent op de maandagmorgen. Hoe graag je het ook zou willen, jouw mond leidt een eigen leven.

☹ Jij bent dolgelukkig wanneer de dag ein-de-lijk voorbij is. Nog vier dagen tot het weekend...

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 10 maanden geleden Domino

    Herkenbaar dit

  1. 1