Celebs

Dit zijn de eerste beelden van de Temptation Island koppels

Welke koppels overleven de verleidingen op Temptation Island? Dat is de grote vraag die in het gloednieuwe seizoen beantwoord zal worden. Gisteren werden de koppels die de uitdaging aangaan bekend. Vandaag kunnen we je weer verblijden met een Temptation-update, want de eerste beelden van de koppels zijn uit! “Ik ga niks doen waarvan ik niet wil dat zij het zou doen,” zegt één van de mannelijke deelnemers. We shall see…

Gisteren werden we voorgesteld aan Tim en Deborah, Kevin en Megan, Jeremy en Vanessa en Mezdi en Daniëlle. Vandaag leren we de koppels een beetje beter kennen. De interviews zijn overduidelijk vóór het avontuur opgenomen, want alle stellen zijn er hevig van overtuigd dat er niks misgaat op het verleidelijke eiland. Dat zeiden de stellen van vorig jaar ook… Anyways, in de onderstaande video zie je de koppels voor het eerst samen. Welk stel blijft bij elkaar?  

Wij kunnen niet wachten totdat het nieuwe seizoen van Temptation Island op 1 februari van start gaat. Kun jij ook niet langer wachten? Bereid je dan al vast goed voor op de nieuwe afleveringen. Hier check je alle verleiders van Temptation Island 2018.

Beeld: iStock

Must reads 👀