Beauty

Hebben! Dit zijn de nieuwe MAC producten (waar jij nog niets van weet)

We kennen MAC van de bekende Ruby Woo lipstick en de Soft&Gentle highlighter. MAC blijft alsmaar met nieuwe producten en limited editions komen, zoals de Viva Glam lipsticks. Wij kunnen ons geen leven voorstellen zonder Fix+ en de Peachykeen blush. Wij zijn blij verrast met alle nieuwe producten die MAC op de markt heeft gebracht. Benieuwd? Lees snel verder…

MAC is onlangs met een aantal bijzondere producten gekomen, waar wij heel blij mee zijn. Het zijn totaal nieuwe uitvindingen en varianten op jouw all time favorites. Hieronder vind je alle nieuwe pareltjes.

De charcoal skincare
Om het nieuwe jaar goed te starten zijn vanaf januari de MAC charcoal producten te koop. Charcoal (ook wel houtskool genoemd) is ontzettend goed voor de huid, het verwijdert mee-eters en verkleint de poriën. De houtskool absorbeert de vettigheid en het vuil in de huid, dit voorkomt puistjes en mee-eters. MAC komt met een primer water waar charcoal in verwerkt is en een charcoal masker. Het masker is bedoeld om de huid even goed onder handen te nemen, en de primer water is voor de dagelijkse touch-up. Als jij last hebt van een vette en onzuivere huid is deze lijn perfect voor jou. De producten zien er ook nog eens prachtig uit met al die glitters erin.
MAC charcoal nieuw producten
Mineralize Charged Water Charcoal Spray Gezichtsspray, €20,00Mineralize Reset & Revive Charcoal Mask Masker, €26,50

Fix+ met een heerlijk geurtje
Ja, je leest het goed! Jouw favo settingspray is nu in vier soorten verkrijgbaar. Wij zijn verknocht aan dit wondergoedje, we gebruiken het voor van alles en nog wat. De spray is nu ook verkrijgbaar in Rose, Lavender en Coconut. De formule blijft (thank god) hetzelfde, daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Het is de oude vertrouwde Fix+, maar dan met een heerlijk geurtje. Dit product is een Limited Edition en daarom maar beperkt verkrijgbaar.
MAC fix+
Prep + Prime Fix+ Rose, €17,50Prep + Prime Fix+ Lavender, €17,50Prep + Prime Fix+ Coconut, €17,50

Waterweight concealer
Klaar met die dikke klodders concealer? MAC heeft de oplossing, namelijk de waterweight concealer. Een hele vloeibare concealer mét volledige dekking. Hij is verkrijgbaar in maar liefst vijftien (!) kleuren en daarom voor iedereen geschikt. De concealer belooft de donkere kringen, donkere vlekken en onvolmaaktheden te camoufleren. Klinkt als de perfecte concealer om onze winterwallen mee weg te blenden!
Waterweight Concealer MAC
MAC Studio Waterweight Concealer, €22,00

Viva Glam Sia
YAY! Er is weer een nieuwe Viva Glam lipstick te koop en het is in samenwerking met niemand minder dan Sia. Deze zangeres maakt hit na hit en sloeg de handen ineen met ons favo make-upmerk. De lipstick zit in een prachtige huls met daarop de handtekening van Sia. Deze Viva Glam lipstick heeft een warme ondertoon en een matte finish. Daar zijn wij heel blij mee, want MAC’s matte lipsticks zijn the best. Goed om te weten is dat elke cent (!) van de verkoopprijs naar het goede doel gaat, je helpt hiermee mensen die lijden aan HIV/AIDS. 
MAC Viva Glam Sia
MAC Viva Glam Sia, €19,50

Liptensity Lipliner
Last but not least, de Liptensity Lipliner. Geen echt potlood, maar meer een pen. Puntenslijpen is verleden tijd, want je draait de Lipliner gewoon omhoog. De lipliner heeft een creamy textuur en is zeer gepigmenteerd. Hij is verkrijgbaar in wel achttien kleuren, voor ieder wat wils!
MAC lipliner
MAC Liptensity Lipliner, €19,50


Beeld: iStock

Must reads 👀