News

Dit was je nog nooit opgevallen aan Riverdale

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe aflevering van onze favo serie: Riverdale. We hebben er even op moeten wachten, (vijf weken om precies te zijn) maar vanaf nu kunnen we elke donderdag weer genieten van de avonturen van Betty, Archie, Veronica en Jughead. De afgelopen vijf weken hebben we de oude afleveringen eens goed bekeken en één ding viel ons op…

Theorie
In seizoen één zagen we al wie de dader is van de gruwelijke moord op Jason Blossom, maar dat betekent niet dat het nu rustig is in Riverdale… In het tweede seizoen wordt het stadje geterroriseerd door ‘The Black Hood‘, die de vriendengroep bang maakt. Ook de baby’s van Polly en Jason spelen in een rol in het nieuwste seizoen. Toch viel ons één ding op toen we eens goed gingen nadenken over de relatie van Jason Blossom en Polly Cooper.

Tweeling
Gedurende de relatie van Jason en Polly zaten de twee bij elkaar op Riverdale High. Toch klopt er iets niet, naast het feit dat de twee eigenlijk familie zijn, ieeewh! Zoals we allemaal weten heeft Jason een tweelingzus: Cheryl. Wat opmerkelijk is is dat Cheryl (die even oud is als Jason) niet bij Polly in de klas heeft gezeten. Cheryl zit bij Betty in de klas, de jonger zus van Polly. Maar eigenlijk zouden Betty, Cheryl en Jason dus bij elkaar in de klas moeten zitten. Vreemd toch?

Hopelijk krijgen we aankomend seizoen meer informatie over het leeftijdsverschil tussen Jason en Polly. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het nieuwe seizoen!

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀