News

Deze supermarkt zoekt een professioneel kipnugget tester

Ben jij helemaal klaar met je suffe bijbaantje als vakkenvuller of verkoopster? Zoek jij naar een baan waarmee je niet alleen lekker kan cashen, maar ook de hele dag kan eten? Lees dan snel verder: deze supermarktketen zoekt namelijk een professionele kipnugget tester. Jum!

Professioneel kipnugget tester
Zoek jij nog een nieuwe (bij)baan? Dan heb je geluk: de Britse supermarkt B&M heeft een vacature openstaan en hij is om te smullen… 😉 De supermarkt is op zoek naar een professioneel kipnugget tester. OMG! Het bedrijf wil graag zijn diepvriesproducten uitbreiden en is een zoektocht gestart naar de perfecte kipnugget tester. De baan is simpel: je hoeft alleen maar kipnuggets te proeven en feedback te geven. Dat klinkt ons als muziek in de oren… <3

Eisen
Toch zijn er wel een paar opmerkelijk eisen… Wij zetten ze even onder elkaar:
– Je moet een portie van 20 kipnuggets (van McDonald’s) kunnen opeten én willen eten.
– Je moet als eerste komen opdagen als er taart op kantoor aanwezig is.
– Wanneer een bord met eten valt moet je eerst je bord redden, dan pas jezelf.
– Je moet iemand zijn die alleen naar feestjes gaat omdat er eten is.
– Je moet weten hoe belangrijk een ‘fish burger sandwich’ is.

Minpunten
Er zitten alleen twee kleine minpuntjes aan de vacature. Allereerst moet je verhuizen naar Engeland, dûh. Daarnaast krijg je geen geld, maar vouchers ter waarde van 25 dollar om te besteden in de supermarkt. Ben jij gek van kipnuggets en lijkt deze baan je wel wat? Bekijk dan hier de vacature.

kipnugget bijbaanBron: Unilad, Metro | Beeld: iStock

Must reads 👀