Beauty

Deze 11 dingen herken jij als je te lui bent om je haar te doen

Je wordt wakker en ziet er nu al tegenop om die bos ellende door te kammen en er iets moois van te maken. Nope, dat ga je dus écht niet doen. De krultang laat jij lekker links liggen en een borstel raak je niet aan, een knot it is! Liever lui dan moe, toch? Als jij ook te lui bent om je haar te doen herken je deze elf situaties sowieso.

1. Je geeft het meteen op als een YouTube-tutorial langer duurt dan vijf minuten en als je er meer dan twee schuifspeldjes voor nodig hebt. Wie denken ze wel niet dat je bent? De Beyoncé onder de kappers ofzo?

2. Jouw week in haarstijlen ziet er ongeveer zo uit: knot – staart – staart – knot – topknot (hoogtepunt van de week) – knot – lage staart.

3. Jij bent nooit bang dat je te overdressed bent. Aan jouw kapsel is af te lezen dat je totaal geen moeite hebt gedaan en daar ben je trots op! No way dat jij eruitziet alsof je drie uur voor de spiegel hebt gestaan.

4. Droogshampoo is jouw holy grail. Je haar wassen en daarna föhnen is echt te veel moeite voor een luierik als jij. Nee, jij pakt veel liever die bus Batiste erbij.

via GIPHY

5. Als het warm is buiten doe jij niet eens de moeite om die staart en beetje strak in te doen, al jouw zweet gaat het toch weer verpesten. Als je kijkt naar alle meiden die wél hun haar hebben gedaan lach je ze in je hoofd uit, ze hebben echt hun tijd verspild…

6. Je bent stiekem wel blij als het regent, want nu heb je eindelijk een goed excuus om je haar niet te doen. “Ik wilde vanochtend écht mijn haar stijlen, maar toen zag ik die regen. Tja, dan is het zonde van de moeite…”

7. Je vindt dit een prima excuus om niet te gaan sporten: “Oh sorry! Ik kan niet vanavond. Ik heb gisteren mijn haar gewassen en anders moet ik dat vanavond wéér doen, echt geen zin in! XX”

8. Als mensen je vragen “WOW! Je ziet er echt goed uit, heb je iets anders gedaan?” antwoord jij meestal met “Ja, ik heb weer eens mijn haar gedaan”.

lui haar herkenbaar9. Je gaat om de zes maanden in plaats van om de zes weken naar de kapper. Als je een vervolgafspraak moet maken zeg je altijd dat je nu geen agenda bij je hebt en later wel terugbelt, om vervolgens drie maanden niets te laten horen…

10. Je bent intens gelukkig als messy hair een trend is. Eindelijk is jouw all day everyday-look modieus en verantwoord.

11. Een pet is jouw go to accessoire. Zo ziet niemand dat jij de afgelopen drie dagen te lui was om je haar te wassen, ideaal!

Om jullie lazy girls toch een duwtje in de goede richting te geven hebben wij hier een aantal simpele en snelle haarstijlen voor jullie. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook