Food

Burger King komt met nieuw product en het is geen burger

De Double Whopper, Twister Fries en Onion Rings: begint jouw maag al te rammelen bij deze snacks van Burger King? Vanaf maandag wordt het nog moeilijker kiezen bij het fastfood restaurant, er komt namelijk een nieuw product op het menu! Een heel spannend product, want het is géén burger. En je kunt 'm nog gratis proeven ook... Klik verder voor alle details. 

Grilled Dog
Burger King staat bekend om hun heerlijke hamburgers en gekrulde friet, maar tóch slaan ze een nieuwe weg in. Vanaf maandag kun je namelijk ook een hotdog scoren bij Burger King! Het nieuwe product dat aan het menu wordt toegevoegd heet Grilled Dog: flamegrilled hotdogs van 100% rundvlees. Als topping kun je jalapeño pepers, augurk of gebakken ui kiezen. Yum!

Proberen?
Wil jij de Grilled Dog gratis proeven? Op maandag 15 januari om 17.00 uur op het Leidseplein in Amsterdam staan de girll masters klaar om jouw 'worst things of 2017' (zoals een foto met je ex) op de grill te leggen. Daarna krijg je een voucher voor de nieuwe Grilled Dog die je meteen kunt opeten bij de Burger King om de hoek. 

Beeld: iStock & Burger King

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook