Celebs

Monica Geuze deelt echofoto van haar baby

1

Monica Geuze zit op een roze wolk. De vlogger is net terug van een 'babymoon' in Dubai en geniet volop van haar zwangerschap. De vriendin van Lars Veldwijk heeft haar kindje ook weer mogen zien en horen, en dat deelt ze graag met ons! Het kindje is nog niet geboren, maar we vangen nu al een glimp op van de - nu al - beroemde baby. Zo cute!

Echofoto
Monica en Lars maakten het blijde nieuws op de valreep van 2017 bekend. Dit jaar worden ze ouders! De aanstaande ouders weten het geslacht van het kindje al, maar houden het geheim tot de baby geboren is. Tot die tijd zijn we razendbenieuwd! Gelukkig blijft niet alles een mysterie, de vlogger heeft een echofoto van het kindje gedeeld. 

Jonge moeder
De zwangerschap komt niet helemaal als een verrassing, Monica heeft altijd al gezegd dat ze jong moeder wil worden. "Het lijkt me leuk om jong kinderen te krijgen, en 25 is ook een mooie leeftijd. Veel mensen denken dat hun leven voorbij is als ze ouders worden, maar dat hoeft niet. Ik zou dan wel verhuizen en in een dorpje dicht bij Amsterdam gaan wonen. Ik ben zelf opgegroeid in een dorp. Je hebt er als kind alle ruimte en als ouder kun je nog steeds de drukte opzoeken," zei ze een tijdje geleden in een interview met Beau Monde. 

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 3 maanden geleden fleurdk

    Ik weet helaas niet wie Monica Geuze is :P maar ik vind zij echt mooi is Hebben jullie iets over Perle Bleue?

  1. 1