Beauty

Deze haartrends gaan we in 2018 sowieso zien

1

De grote trends worden nog altijd bepaald door de grote modehuizen. Zij laten tijdens hun fashionshows zien welke kleding, make-up en haarstijlen de straten gaan domineren. Sommige trends zijn te gek voor woorden, terwijl andere juist prima draagbaar zijn. Zo maken bijvoorbeeld de scrunchies een comeback (alweer) en zien we dat goud erg populair wordt. Deze zes trends gaan we in 2018 zeker zien, als we de catwalks mogen geloven…

Headpieces
Dolce & Gabbana bracht de flowercrown dit seizoen terug op de catwalk. Betekent dit dat we allemaal weer onze bloemenkrans opzetten naar Amsterdam Open Air 2018? Who knows… Wij vinden het in ieder geval erg vrolijk staan en zeker festivalproof.

De bobbelstaart
Wij krijgen hier spontaan Lizzy McGuire vibes van: de bobbelstaart. Hij is al gespot op de catwalk en het is een kwestie van tijd voordat de eerste bobbelstaarten op straat verschijnen. Een stel grote oorringen erbij en je bent good to go!

Uitgeborstelde krullen
Het is ontzettend cringy en eigenlijk uit den boze: krullen borstelen. Die mooie bos krullen verandert binnen no time in een schapenkapsel zodra jij de borstel er doorheen haalt. Toch is dit wat we in 2018 veel gaan zien, zet je schrap krullenbollen! Mascha van Beautygloss borstelt - tot grote irritatie van haar kijkers - altijd haar krullen door, zij is de voorloper op deze trend.

Gouden accessoires
Solid gold, baby! De chunky gouden haaraccessoires zijn gespot op de catwalk van - hoe kan het ook anders - Versace. Je kunt in 2018 lekker uitpakken met gouden speldjes, een gouden haarband of zelfs gouden haarkettingen. In 2018 gaan we voor goud.

Scrunchies
De scrunchies zijn terug. Het is niet lang geleden dat deze puffy elastiekjes hot waren, het lijk wel alsof ze nooit helemaal weg zijn geweest. Gelukkig hebben we ze nog bewaard, want in 2018 bindt iedereen zijn staart of knot vast met een scrunchie.scrunchiesDe lage staart
Deze trend klinkt toch als muziek in de oren? We zien zelden een trend die zo snel en makkelijk is als de lage paardenstaart. Als je de lage staart draagt met een middenscheiding en strak naar achter gekamd haar ben je helemaal hip, een beetje zoals de wet look. Geen tijd daarvoor? Don’t worry, met een messy ponytail ben ook super hot!

Bron: glamour.com, elleuk.com  

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden Susan

    Jaaa, scrunchies! Helemaal verliefd op deze dingen en ik zag ze laatst bij het shoppen ook echt in elke winkel liggen

  1. 1