Beauty

Deze beauty trends gaan we in 2018 zeker zien

Het nieuwe jaar vraagt om nieuwe trends, ook op beautygebied. 2017 was het jaar van de feather brows, Kim K Contourkits, Fenty Beauty en het Naked Heat palette. Het blijft een vraagteken wat 2018 ons voor beautyverassingen gaat brengen, maar een paar trends zijn zeker. Van comebacks tot totaal nieuwe uitvindingen, dit zijn de trends die 2018 voor ons in petto heeft.

Nail art
Nail art maakt in 2018 een dikke comeback. Haal die crackle-lakjes, nagelstempels en mini diamantjes maar weer uit de oude doos, nail art wordt hot. Vooral de funky nail art met een knipoog gaan we veel zien.

It's all about the teint
We zien dat elke celebrity met een beautymerk zich richt op alles wat met de teint te maken heeft. Denk hierbij aan de Fenty foundations, Kylie concealers en KKW contourproducten. In 2018 wordt dit gewoon doorgevoerd en gaan we ons richten op een flawless huidje.

via GIPHY

Color Correcting 
Het lijkt tot nu toe nog op een trend die nooit echt doorgebroken is, dat Color Correcten. Toch wordt er beweerd dat het is 2018 écht gaat gebeuren, Color Correcten wordt een hype. Het is een kwestie van tijd voordat we allemaal met een groene primer voor de spiegel staan.

De oude vertrouwde lipstick
Na jaren in de ban te zijn geweest van liquid lipsticks - mede dankzij Kylie en Huda Beauty - gaan we in 2018 toch echt terug naar de ouderwetse lipstick. Kylie heeft zelfs al een lijn 'normale' lipsticks uitgebracht die binnen een paar minuten uitverkocht was. Met jouw MAC Ruby Woo ben je in 2018 dus hartstikke hip.

Get high
In 2018 komt er veel skincare waar cannabis in verwerkt is, oftewel wietcrèmes. Say whut?! In Californië worden er al behandelingen met wiet gedaan, ook zie je daar veel luxueze crèmes met cannabis.

via GIPHY

Chunky eyeliner
De retro cateye heeft zijn comeback qua zonnebrillen al gemaakt, je ziet iedereen met zo'n catchy brilletje. Beautyland kan natuurlijk niet achterblijven en daarom zien we in 2018 veel cateye-achtige eyeliners. We like!

Doll eyes
Als je die chunky eyeliner nog niet zwart genoeg vindt kan je de look afmaken met een dikke laag mascara. Denk aan de look van Twiggy in de jaren '80, de doll eyes maken een comeback in 2018.

Dewy finish
De dewy look begon al een dingetje te worden in 2017 en in 2018 ga je het steeds meer zien. Wij kunnen niet zonder onze MAC Strobe Cream en NYX Dewy Setting Spray. Gebruik een 'illuminating' product om je gezicht een gezonde glas te geven. Matte is zóóó 2017...
beauty trends 2018
Bron: vogue.co.uk, vogue.com, harpersbazaar.com | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook