Lifestyle

8 tips voor het vinden van een Valentijnscadeau

14 februari is het alweer zover: Valentijn. Weet jij al wat je dit jaar als Valentijnscadeau gaat geven? Of kun je wel wat extra hulp gebruiken? Wij geven je acht tips om het perfecte Valentijnscadeau te vinden én geven je alvast wat Valentijnscadeau ideetjes. Ben je klaar voor een onvergetelijke Valentijn?

Tip 1: Budget
Of jullie nu afgesproken hebben iets voor elkaar te kopen, of je lover wil verrassen met een origineel Valentijnscadeau; het vastellen van een budget is altijd handig. Het zoeken naar een Valentijnscadeau kan best overweldigend zijn. Door van tevoren een budget af te spreken maak je het voor jezelf een stuk gemakkelijker.

Tip 2: Jaren samen
Wordt dit jullie eerste keer Valentijn samen? Vieren jullie al jaren samen Valentijn? Of zijn jullie misschien dit jaar vijf jaar bij elkaar? Houd dit in je achterhoofd wanneer je op zoek gaat naar een origineel Valentijnscadeau. Dit kan je helpen bij het vinden van een Valentijnscadeau voor haar of voor hem.

Tip 3: Uitstraling
Moet je Valentijnscadeau grappig zijn, liefdevol of toch vooral praktisch? Bedenk voordat je gaat zoeken naar een Valentijnscadeau wat je cadeau moet uitstralen. Denk ook aan wat de ander belangrijk vindt. 

Tip 4: Persoonlijk Valentijnscadeau man en vrouw
Is je vriend of vriendin net verhuisd, een kat uit het asiel gehaald of staat hij of zij op het punt om af te studeren? Dit zijn allemaal dingen die je terug kan laten komen in je Valentijnscadeau voor haar of hem. Doe er je voordeel mee en choose wisely…

Tip 5: Samen zijn
Tijdens Valentijn gaat het niet om een groot Valentijnscadeau, maar het gaat erom dat jullie samen zijn. Kies er daarom voor om je crush te verrassen met een etentje bij jullie favoriete restaurant, ga wat drinken of neem hem of haar mee naar de film die jullie zo graag willen zien. Heb je tenminste zelf ook nog iets aan je Valentijnscadeau. 😉

Tip 6: Hulp vragen
Lukt het je nu écht niet om een Valentijnscadeau te vinden? Dan is het niet erg om hulp te vragen aan familie of vrienden van de ander. Wie weet kunnen zij jou helpen met meedenken, of weten ze iets wat hij of zij al lange tijd op zijn wish list heeft staan. Wees niet bang om om hulp te vragen, waarschijnlijk vinden ze het nog leuk ook.
Zoek je naar een Valentijnscadeau dat man- en vrouwvriendelijk is? Bekijk dan dit artikel.

Tip 7: DIY
Kun je helemaal geen geschikt Valentijnscadeau vinden voor je lover? Ga dan zelfs aan de slag met het maken van een gedicht, liedje, video, schilderij of kook iets lekkers. Het gaat er niet om wat het is, maar dat je het zelf gemaakt hebt. Door zelf iets te maken laat je zien dat je veel om de ander geeft. Wat ook leuk is om te doen is is het maken van een speciale ‘memorybox’. Hierin kun je van alles stoppen wat je aan jullie relatie doet denken. Denk aan de dvd van de eerste film die jullie samen hebben gezien, de snoepjes waar jullie zo dol op zijn en foto’s van jullie samen. Super lief en perfect als origineel Valentijnscadeau.

Tip 8: Inpakken
Yes, je hebt het perfecte Valentijnscadeau gescoord! Niet alleen het cadeau is belangrijk, maar ook de manier waarop je het cadeau hebt ingepakt. Cadeautjes krijgen is natuurlijk leuk, maar het gaat er vooral om dat je laat zien dat je om de ander geeft. Door werk te maken van het inpakken laat je zien dat je tijd in de ander wil stoppen. Ben je niet zo creatief met inpakken? Verstop dan je cadeautje in huis en geef de ander tips. Met elke tip komt de ander dichterbij het Valentijnscadeau. Dit maakt van een simpel Valentijnscadeau een onvergetelijke ervaring.  

Heb jij dit jaar geen Valentijn? Dat is helemaal niet erg, lees dit artikel maar eens.

Bron: Huffington Post, Wikihow | Beeld: iStock

Must reads 👀