Lifestyle

Anoniem: ‘Ik ben verliefd op een jongen die ik amper ken’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die verliefd is op een jongen waar ze nog nooit mee heeft gepraat. 
 

Hi Girlscene,

Ik vind een jongen op mijn school heel erg leuk. Ik weet alleen niet of het wederzijds is. Ik kom hem vaak tegen in de pauzes of bij de trappen op school, ik zou heel graag hoi willen zeggen en een gesprek willen starten face to face alleen weet ik niet zo goed wat ik moet zeggen. 

Groetjes,
Anoniem
Hi Anoniem,

Wij snappen dat het heel lastig is om erachter te komen hoe hij over jou denkt, helemaal als jullie nog nooit echt met elkaar hebben gepraat. Om erachter te komen of hij jou ook leuk vindt is het belangrijk dat jullie elkaar beter leren kennen. Zoek contact met hem, spreek hem aan op het juiste moment. Spreek hem bijvoorbeeld aan als jullie allebei ‘toevallig’ in de rij staan voor de broodjesbar of de frisdrankautomaat, een klein praatje kan nooit kwaad. 

Wist je dat je aan zijn lichaamstaal kan zien of hij je leuk vindt? Je leest hier hoe je dat opmerkt. Je hoeft nergens bang voor te zijn, spreek hem gewoon aan. Hij moet je leuk vinden zoals je bent, maar om een goede eerste indruk te maken lees je dit artikel. Hier vind je namelijk de dingen waar jongens op afknappen. Het enige wat je hoeft te doen is deze dingen vermijden en dan komt alles vast goed!

Veel succes!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock