News

YES: dit zijn de eerste steamy beelden van Fifty Shades Freed

Good morning all, wij hebben vandaag héél spannend nieuws… Er staat namelijk weer een nieuwe steamy trailer online van de allernieuwste Fifty Shades film. Kan jouw ochtend wel wat excitement gebruiken? Bekijk dan snel de nieuwste videoclip, mét sexy douchescène. Oelala!

Fifty Shades Freed
Jaaa! Er staan weer nieuwe beelden online van de allernieuwste Fifty Shades film: Fifty Shades Freed. Alle fans moeten nog heel even geduld hebben, de film is (helaas!) pas vanaf Valentijnsdag te zien in de bioscoop. Gelukkig kunnen we tot die tijd weg zwijmelen bij de beelden van de nieuwste trailer die vanaf gisteren online staat. En OMG, het beloofd ontzettend spannend en sexy te worden…

Trailer
In de trailer zien we onder andere newlyweds Ana en Christan samen op vakantie in Europa, het nieuwe huis van het kersverse koppel én we zien de love birds elkaar het ja-woord geven. Ook de nodige seks mag natuurlijk niet in de trailer ontbreken (hallo douchescène 2.0!)

Helaas is dit alweer de laatste film (snik) in de Fifty Shades reeks. Dus we moeten nog maar extra hard genieten van de abs van Jamie Dornan (Christan Grey). Benieuwd geworden naar de steamy beelden? Bekijk dan de trailer hieronder:

Watch on YouTube

Bron: Brunopress

Must reads 👀