Celebs

Monica Geuze plaatst eerste foto na aankondiging zwangerschap

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Monica Geuze is dolblij met haar zwangerschap, Kae Sutherland plaatst prachtige foto van babybump en Khloé Kardashian heeft gereageerd op kritiek die ze kreeg na een filmpje op Snapchat. 

Het grootste showbizznieuws van de week is natuurlijk de zwangerschap van Monica Geuze. De vlogger maakte donderdag bekend dat ze zwanger is. Op dit moment is ze 13 weken in verwachting, en ze kan haar geluk niet op. Vanaf het zonnige oord Dubai bedankt Monica iedereen voor de vele lieve reacties die zij en Lars Veldwijk hebben ontvangen. “Bedankt voor de bizar veel lieve reacties, ondertussen geniet ik van de beste vakantie ooit.” Nu is het wachten op de eerste babybump foto!

View post on Instagram
 

Over babybumps gesproken… Kae Sutherland is op dit moment 24 weken in verwachting. De fashionblogger heeft onlangs onthuld dat ze een meisje verwacht met haar vriend Diego. Inmiddels is Kae over de helft van haar zwangerschap en de baby is nu flink aan het groeien. Kae deelde deze week een prachtige foto van haar babybuikje. Over mooi zwanger gesproken!

View post on Instagram
 

Famke Louise lag zwaar onder vuur door video van twee jaar geleden die opnieuw viral is gegaan. In de video maken de zangeres en een vriendin een meisje op het terras belachelijk. En dat terwijl ze net ambassadeur is geworden van een campagne tegen internethaat. Famke laat in een reactie op Instagram weten dat ze zich doodschaamt voor de video. “Het meisje in dit filmpje is een jong en vooral erg onzeker meisje, dat niet goed besefte wat ik aan het doen was,” schrijft ze. “Ik weet dat ik dit niet kan terug draaien, maar wel voor jonge meiden een sterk voorbeeld kan zijn en nu het goede voorbeeld geven.” De zangeres laat weten dat zoiets niet meer zal gebeuren, en hoopt dat andere mensen ook niet zoiets zullen doen. “Leer van mijn domme fouten en zorg goed voor elkaar!”

View post on Instagram
 

Khloé Kardashian heeft na maanden speculaties eindelijk toegegeven dat ze zwanger is. De realityster kan haar geluk niet op en ontving duizenden felicitaties. Maar het ging niet allemaal van een leien dakje. Khloé, die zich in de afgelopen jaren heeft ontpopt tot een fit girl, deelde op Snapchat een set flinke lichamelijke oefeningen. Dat viel niet bij iedereen in goede aarde. Sommige volgers vinden de sportsessie niet geschikt voor een zwangere vrouw. Khloé is not amused met de kritiek. “Voor degenen die ineens denken dat ze artsen zijn. Mijn dokter en ik communiceren en mijn workouts zijn goedgekeurd en aanbevolen,” laat ze weten. De zus van Kim waarschuwt ook dat als de kritiek doorgaat, ze niets meer zal delen. Oei!

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress 

Must reads 👀