Lifestyle

Horoscoop: wat brengt januari 2018 jou?

3

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand januari jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Maar om die nieuwe kansen zo goed mogelijk te benutten, zul je eerst het voorgaande jaar moeten evalueren. Hoe is 2017 verlopen? Wat ging goed en wat ging minder goed? Leer van je fouten en herhaal ze niet. Leg de focus op je sterke punten, en maak daar gebruik van. Mensen mogen best beseffen dat jij altijd klaar staat voor anderen en jouw ijverige houding komt goed van pas op werk of school. 

Schorpioen
Het nieuwe jaar begint niet geheel vlekkeloos. Er zullen een paar hindernissen zijn, maar niks wat je niet aankunt. Mocht er iets niet helemaal soepel verlopen, wees dan lief voor jezelf. Geef jezelf niet op je kop, je weet dat je jouw best hebt gedaan. Je mag jezelf best een beetje verwennen! Een beter excuus om die reep Tony's Chocolonely te kopen is er niet ;-).

Tweelingen
In december was je er heilig van overtuigd dat je je dit keer écht aan je goede voornemens zal houden, maar nu 2018 is aangebroken blijkt het toch een stuk lastiger te zijn. Je kunt het bijltje erbij neer gooien, maar dat zou de makkelijke weg zijn. Geef niet op! Elke weg naar verbetering bevat hindernissen, maar het gaat erom hoe je ermee omgaat. Vallen, opstaan en weer doorgaan!

Kreeft
Oeps! Heb je een beetje te veel gegeten in december? Goed dat je zo hebt genoten van alle lekkernijen en een beetje zwaarder zijn hoort erbij, maar nu is het tijd om weer back on track te komen. Beter gezegd: niet elke avond Netflixen en kiezen voor vitamientjes in plaats van een reep chocolade. Het is even een omschakeling, maar you can do it! 

Leeuw
Als Leeuw hecht je veel waarde aan routine en ben je huiverig voor verandering. Toch speel je al een tijdje met de gedachte om het roer om te gooien op het gebied van studie, werk of liefde. Het nieuwe jaar is het perfecte moment om er nu écht voor te gaan. Stiekem weet je dat je de stap moet zetten, je moet alleen even de moed vinden. Heb vertrouwen in jezelf en durf het risico te nemen.

Weegschaal
Stress? Dat komt niet in jouw woordenboek voor deze maand. Je voelt je in balans, en er is weinig waar jij je druk over maakt. Daarom is het een goed moment om de taken te doen die je lang hebt uitgesteld. Probeer dit gevoel vast te houden voor het nieuwe jaar. Je hebt in ieder geval een fijne start van 2018!

Stier
De drukke decembermaand is achter de rug, en de sociale verplichtingen zijn (zo goed als) voorbij. Je merkt dat je ontzettend moe bent, ook omdat je de afgelopen maanden goed je best hebt gedaan. Investeer deze maand in jezelf. Las niet alleen de nodige Netflix-avondjes in, maar kijk ook wanneer je voor langere tijd kunt ontspannen. Misschien een weekendje weg. Maar ook het boeken van een zomervakantie kan al voldoende zijn, als je maar een vooruitzicht hebt naar volledige ontspanning. 

Maagd
Maagden vinden het lastig om op zichzelf te vertrouwen. Daarom vraag je jouw omgeving vaak om hulp. Eén advies: laat jezelf niets aanpraten. Het verhaal van een ander kan overtuigend klinken en daardoor ben je geneigd om daarin mee te gaan, maar je kent jezelf het beste. Daardoor weet je zelf ook wat goed voor jou is. Bewandel je eigen weg!

Vissen
Is er iemand in jouw naaste omgeving die je al een tijdje niet hebt gesproken? Het nieuwe jaar is het uitgelezen moment om te investeren in vriendschappen, relaties en liefde. Je hebt er een handje van om niet terug te appen en zelf geen initiatief te nemen om elkaar weer te zien. En dat is jammer, want anderen genieten altijd van jouw gezelschap! Doe dit jaar iets meer je best voor anderen, en je zal zien dat het je veel geluk brengt. 

Waterman
Je begint het nieuwe jaar niet geweldig. Je hebt te maken met een tegenslag. Probeer deze tegenslag goed te verwerken en niet als een kip zonder kop door te gaan. Zoek steun bij je vrienden en familie, je hebt een sterke basis. Gelukkig gaat het halverwege de maand weer de goede kant op en fleur je weer op. Plan in de tussentijd leuke dingen in voor afleiding. 

Steenbok
Je hebt je vrienden verwaarloosd, je kamer is een rotzooi en o ja, er ligt ook nog een berg huiswerk op je te wachten. Het lijkt wel alsof je geen moment rust hebt. Soms zou je met alles willen stoppen zodat je niet meer constante stress voelt. Maar weglopen is geen optie. Neem een stapje terug van de dingen die niet urgent zijn, die vriendin kan volgende week heus ook wel een kopje koffie drinken, en neem de nodige rust. Dan kun je er weer tegenaan!

Boogschutter
Heb jij al heel lang iets uitgesteld? No excuses, dit is het moment om de koe bij de horens te pakken. Het is namelijk 2018, wat betekent dat je het al veel eerder had moeten doen. Begin het nieuwe jaar goed door dit keer écht de dingen te doen die je moet doen. Maak een planning, voorkom afleiding en knallen maar!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  1. 1