Films & Series

Dit zijn de beste Riverdale momenten tot nu toe

Sinds Riverdale op Netflix verscheen zijn we die hard fan. We zijn verliefd geworden op Jughead, Betty, Archie, Veronica en stiekem ook op Cheryl. We waren ontzettend verbaasd toen The Black Hood onthuld werd. We balen dat we alle afleveringen zo snel hebben gekeken, want nu is het alleen maar langer wachten op de nieuwe afleveringen… We kijken enorm uit naar het vervolg van seizoen 2 en tot die tijd kijken we nog even terug op de beste Riverdale momenten.

*SPOILER ALERT! Als je de serie nog niet hebt afgekeken, lees dit dan niet!*

Het moment waarop Ronnie en Betty de jongenskleedkamer binnendringen om Chuck te zeggen waar het op staat, go girls! 

Watch on YouTube

Toen ze erachter kwamen dat Chuck een lijst had gemaakt werden er hardere maatregelen genomen. Genieten jullie ook zo van Dark Betty?

Watch on YouTube

We kwamen erachter dat Polly en Jason eigenlijk neef en nicht zijn omdat hun opa’s broers waren. De makers van Riverdale weten wel hoe ze het juicy moeten maken…

via GIPHY

De dancebattle tussen Cheryl en Veronica is een van onze lievelingsscènes van seizoen één.

Watch on YouTube

We stonden versteld toen we op de tape zagen dat Clifford zijn eigen zoon heeft vermoord. Door dit soort bizarre plottwists houden we zo van Riverdale.

Watch on YouTube

Nadat Clifford zelfmoord pleegde is Cheryl helemaal klaar met Thornhill en brandt ze de hele boel plat. We love this kind of drama!

Watch on YouTube

Naast ellende en drama is er ook genoeg leuks te zien in Riverdale, zoals de relatie tussen Jughead en Betty. De twee zijn uiterst verschillend, maar oh zo leuk!

via GIPHY

Weten jullie nog dat Cheryl eenmalig meedeed met The Pussycats en het Milkshake nummer zong? Wij vinden het stiekem best jammer dat ze niet bij The Pussycats is gebleven, she got the moves…

Watch on YouTube

Of het Jingle Jangle feestje in Nick zijn kamer. Veronica en Betty kregen ruzie, dat was smullen.

via GIPHY

Dit is het moment dat Juggie zich aansloot bij de Serpents en het iconische jasje aantrok, als hij eens wist wat hij hierna nog moest doen…

via GIPHY

Kunnen we even een moment of silence nemen voor Alice Cooper en haar binnenkomsten op feestjes? We kennen haar als een beschaafde en preutse vrouw, maar wanneer ze haar andere kant laat zien zet ze heel Riverdale op zijn kop.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Het eerste deel van het tweede seizoen werd wel heel zwoel afgesloten met een paaldansact van Betty bij de Serpents. Deze kant van Betty zien we niet vaak. Wij kunnen er wel van genieten, maar helaas dacht Jughead hier anders over…

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀