Celebs

De stijltransformatie van Ariana Grande

Ze kan zingen, dansen, acteren én heeft een geweldige kledingstijl. Is er iets wat Ariana Grande níét kan?! De zangeres weet ons allemaal omver te blazen met haar geweldige stem en kledingstijl. Ari ziet er namelijk altijd uit om door een ringetje te halen. Kijk maar eens naar haar outfits van de afgelopen tijd. 

Nog verder terug in de tijd voor Ariana’s stijltransformatie? Bekijk dan dit artikel.  

stijltransformatie Ariana Grande Ariana tijdens haar optreden bij de Gay Pride Dance met donkere haren, over the knee boots en een lakleren outfit. (28-06-2015)stijltransformatie Ariana Grande

Ariana in weer een lakleren outfit en opvallende oorbellen tijdens de lancering van haar eigen parfum ARI. (16-09-2015)stijltransformatie Ariana GrandeCompleet in het wit na een optreden bij BBC Radio 1.stijltransformatie Ariana GrandeIn een opvallende outfit én met knot op de rode loper na de American Music Awards. (22-11-2015)stijltransformatie Ariana GrandePoseren tijdens de 58th GRAMMY Awards in een prachtige classy rode jurk en donkere oogmake-up. (15-02-2016)stijltransformatie Ariana GrandeIn een casual outfit voor de GRAMMY Awards. (12-02-2016)stijltransformatie Ariana GrandeOptreden tijdens Jimmy Kimmel Live op hoge hakken en een denim jasje. (12-05-2016)
stijltransformatie Ariana Grande
In een gewaagde jurk met natural make-up tijdens de Billboard Music Awards. (22-05-2016)

stijltransformatie Ariana GrandeDat Ariana zich niets aantrekt van regels bewijst ze tijdens dit optreden in Good Morning America. Ze combineert een fancy top met een denim shortje en over the knee boots. (20-05-2016)

stijltransformatie Ariana GrandeEen casual, maar gewaagde outfit tijdens een optreden. (08-06-2016)

stijltransformatie Ariana GrandeAriana met pony en prachtige zwarte top en broek bij de MTV Video Music Awards. (28-08-2016)

stijltransformatie Ariana GrandeHairspray Live in een flared tuinbroek en donkere haren. (16-11-2016)

View post on Instagram
 

Ariana terug naar haar roots: leer! 

View post on Instagram
 

Ariana houdt ervan om casual en chique met elkaar te combineren en kiest daarom voor een sweater met over the knee boots.

View post on Instagram
 

Ook hier kiest Ariana weer voor hoge laarzen en een lange sweater. Comfortabel én cute.

View post on Instagram
 

Ariana als blondie in oversized teddy coat en sweater. 

View post on Instagram
 

Een blonde Ariana Grande op vakantie in matchende broek en top.

Beeld: Brunopress, Instagram

Must reads 👀