Lifestyle

Daten in de winter: dit moet je doen met je date

Oh baby, it's cold outside. Ook in de wintermaanden zit de kans erin dat je een leuke jongen op de kop tikt en dat betekent: daten. In de sneeuw, op schaatsen of gewoon voor de kachel. Ja, dat is toch even andere koek dan picknicken in het park. Toch best lastig om iets te verzinnen als het weer niet altijd meezit. Heb jij een date op de planning staan en heb je geen idee wat te doen? Dan moet je echt even dit artikel lezen. 

1. Schaatsbaan
Lekker cliché, maar zeker leuk voor een date. Ben jij de ijsprinses of is je crush juist de held op schaatsen? Er is vast bij jou in de buurt een schaatsbaan waar jullie naartoe kunnen. In Rotterdam is zelfs een schaatsbaan met alle kleuren van de regenboog. Nog last minute schaatstips nodig? Lees dan dit artikel

2. Warme choco in een koffiebar
Als het te koud is om buiten te zitten, dan zoek je toch gewoon de warmte op? Genoeg leuke koffietentje waar je iets kunt drinken en kletsen. Warme chocolademelk, thee en koffie. Je probeert gewoon alles. 

3. Gezelschapspellen
Klinkt misschien ouderwets, maar het is hartstikke gezellig. Monopoly, Mens Erger Je Niet of gewoon een potje kaarten. Wie van jullie heeft de echte winnaarsmentaliteit? Als je van een beetje competitie houdt, is dit zeker geschikt om te doen tijdens een date en al helemaal als het buiten koud is. 

4. Sneeuwpop maken
Als het wit is buiten, dan moet je daar zeker gebruik van maken. Misschien is het een tikkeltje kinderachtig om een sneeuwpop te maken, maar ach. Waarschijnlijk wordt het toch wel een sneeuwballengevecht en dat is juist hartstikke romantisch. Met z'n tweeën in de sneeuw, so cute.

winter dates 5. IJssculpturen
Als jullie kunstig zijn aangelegd, is het hartstikke leuk om naar ijssculpturen te kijken. Het is daar aan de koude kant, dus reden genoeg om elkaar warm te houden. In de zomer zie je dit niet, dus nog meer reden om de ijssculpturen op te zoeken. 

6. Bierproeverij
Zijn jullie niet vies van een biertje? Dan is een bierproeverij zeer geschikt. Bij koud weer hoort natuurlijk een koud pilsje in een warme kroeg en dan is het feest compleet. Bier werkt natuurlijk als spraakwater, dus dan komen de gesprekken ook vanzelf. Alleen als je 18+ bent natuurlijk ;-). 

7. Chocoladefondue
Chocoladefondue tijdens een date, dat is toch geweldig? Lekker knoeien met chocolade is altijd goed. Doe stukjes fruit, spekjes en koekjes in een bakje en smelt wat chocolade. Meer hoeven we niet te zeggen, toch?

8. Sauna
Het is koud buiten, dus dan is er maar één manier om op te warmen: een middagje sauna. Misschien gaat het iets te ver om meteen uit de kleren te gaan, dus kies dan voor een sauna waar je je bikini aan mag houden.

9. Koken
Maak jullie favoriete gerecht door samen de middag in de keuken door te brengen. Zo kom je meteen te weten wie de chef-kok is. Als klap op de vuurpijl hebben jullie meteen een romantisch diner voor twee. Het is goedkoper dan een restaurant, maar zeker niet minder leuk. Tips nodig om budgetproof te koken? Lees dan dit artikel

Beeld: iStock | Bron: rijnmond.nl, mannengeheim.nl, fleurflirt.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook