Beauty

Bij deze winkel krijg je vanaf vandaag 20% korting op alle MAC producten!

Heb jij altijd al een MAC stash willen hebben, maar vind je de producten toch wat te prijzig? Grijp dan nu je kans, want je krijgt vanaf nu 20% korting op MAC items. Lipstick, foundation, oogschaduw, highlighter: ja, echt álles is in de aanbieding! Hier lees je naar welke winkel je moet sprinten en tot wanneer de actie geldt. 

Douglas
Als je jezelf wil trakteren op een mooi producten of nog een kerstcadeautje zoekt dan ben je bij Douglas aan het juiste adres. De drogisterij geeft namelijk 20% korting op álle MAC producten en daar zijn we maar wat blij mee. Zo betaal je voor MAC BB Cream niet € 31,00 maar slechts € 24,80. En een MAC lipstick haal je nu voor € 15,60 in huis in plaats van € 19,50.

Viva Glam
Mocht je een MAC product uit de Viva Glam willen scoren dan moeten we je helaas teleurstellen. De actie geldt niet voor producten uit de Viva Glam collectie. Jammer! Maar hé, er is genoeg om uit te kiezen. Enne... een beter excuus om te shoppen bij MAC is er niet, toch! De actie is geldig vanaf vandaag en loopt tot 27 december zolang de voorraad strekt.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook