Lifestyle

Jongen spendeert meer dan €50.000 om op een elf te lijken

Je hebt mensen die een fortuin uitgeven aan Chaneltassen, en je hebt mensen die hun spaargeld er doorheen jagen om op een elf te lijken. Nou ja, dat laatste geldt voor één mens. De 26-jarige Luis Padron heeft al meer dan €51.000 uitgegeven aan operaties om op een sprookjesachtig wezen te lijken. En dat is hem behoorlijk goed gelukt… 

Een neus-operatie, liposuctie van zijn wang, botox, fillers, een kaakoperatie en ontharing over het hele lichaam: het is een greep uit de dingen die Luis heeft laten doen om op een elf te lijken. Wat hem betreft blijft het daar niet bij. De Argentijn droomt van elfen-oren en draculahoektanden. Hij is bereid om al zijn geld uit te geven om zijn droomuiterlijk te verwezenlijken.

Zijn droom om op een elf te lijken komt voort uit zijn pestverleden. Luis zocht een uitvlucht in de fantasiewereld en is daarin enigszins doorgeslagen. “Ik wil een fantasie-figuur zijn. Mijn doel is om er onmenselijk, sierlijk en delicaat uit te zien”, vertelt hij tegen Daily Mail. Luis heeft zijn doel nog niet bereikt, maar wat ons betreft ziet hij er al behoorlijk onaards uit. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: iStock