Films & Series

10 redenen om van Nate Archibald te houden

Gossip Girl is en blijft onze favoriete serie. Hoewel Riverdale en Pretty Little Liars in de buurt komen, kan niets deze serie overtreffen. Een van de redenen waarom we Gossip Girl zo geweldig vinden is Nate Archibald. Chuck Bass wordt overal gehyped, maar wij vinden dat Nate ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Dit zijn de beste momenten van Nate Archibald… 

Toen hij halfnaakt rondliep in The Hamptons omdat Catherine een affaire met hem had. Het bezorgde ons weer een aantal smeuïge beelden!

via GIPHY

Toen hij met Serena zoende om Catherine jaloers te maken. We houden nou eenmaal van de drama in Gossip Girl en Nate weet wel hoe hij deze veroorzaakt.

via GIPHY

Stiekem vinden wij Blair en Nate ook een leuk koppel. Hij maakte Blair écht gelukkig waardoor ze even haar ellende met Chuck vergat. Love you Nate!

via GIPHY

Hij bezorgde Blair namelijk de perfecte prom. Ondanks dat Chuck achter de jurk, de sleutel en de prom queen stemmen zat, maakte Nate haar gelukkig. 

Watch on YouTube

En hij verdient zeker een applausje voor deze actie. Hoe romantisch?!

Watch on YouTube

Maar we zien natuurlijk allemaal dat hij het leukste is met Serena aan zijn zijde. Zoals Blair bij Chuck hoort, hoort Serena bij Nate. Wij vinden het nog steeds jammer dat Serena voor Dan bleef kiezen…

via GIPHY

Het moment waarop hij haar vertelde dat hij van haar hield is hartverscheurend. Come on Serena, dit is toch jouw droomman?

Watch on YouTube

Hij had het hart op de goede plek. Weten jullie nog dat hij little J redde van haar foute vrienden? Het was sowieso heel schattig hoeveel hij om haar gaf, hij hield altijd een oogje in het zeil.

Watch on YouTube

Hij is ontzettend loyaal. Hij is er altijd voor zijn beste vriend Chuck, no matter what.

via GIPHY

Chuck mag dan wel een gentleman zijn, maar Nate is prince charming van de Upper East Side.

via GIPHY

Bron: elitedaily.com, thecrazyhealth.com, hello giggles.com | Beeld: Brunopress

Must reads 👀