Celebs

Dit zijn de trouwe viervoeters van de celebs

Sommige celebrityhuisdieren zijn bijna net zo bekend als hun famous baasjes. Ze gaan mee naar feestjes waar wij alleen van kunnen dromen en zien de mooiste plekken. Het leven als huisdier van een celeb is zo slecht nog niet, maar we gunnen het deze schattige diertjes van harte. Dit zijn de zeven leukste huisdieren en hun bekende ouders.

Channing Tatum & Smoke
Het hart van alle paardenmeisjes gaat sneller kloppen, want Channing Tatum is de trotse eigenaar van zijn paard Smoke. Hij heeft dit paard gered door hem te adopteren, we houden alleen maar meer van Channing nu *zwijmel*.

Ed Sheeran & Gladys
Ed Sheeran heeft een huiskip en wij vinden dit te gek. Hij noemt hem zijn 'babygirl', maar laat je niet misleiden: het is een mannetje. De foto wordt ook steeds beter des te langer je ernaar kijkt, love it!

 

Me and my babygurl Gladys

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos) op

Miley Cyrus & Piggy
Miley Cyrus heeft een heleboel huisdieren, maar dit schattige varkentje is toch wel onze favoriet. Hij heet Piggy en is onwijs aandoenlijk. Miley heeft Piggy zelfs verkleed als bacon tijdens Halloween. 

 

newest member to the fam #bubbasue

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

 

Da Taco thinks the Fakin Bacon looks scrumpttttttt! 🐷❤️🐷❤️

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Taylor Swift & Olivia Benson
Taylor Swift is het trotse baasje van de schattige Olivia Benson. Olivia heeft zelfs met Taylor in een Cola Light reclame gespeeld! Deze kat is zelf ook een celebrity. 

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

Kylie Jenner & Bambi en Norman
Bambi en Norman zijn de fabulous hondjes van Kylie Jenner. Je ziet ze hier samen met met hun mama en in hun nederige stulpje, die honden hebben niets te klagen! De twee Jenner hondjes hebben ook een gezamenlijk Instagramaccount. 

 

Mom Loves Us ☺️

Een bericht gedeeld door Normie and Bambi Jenner (@normieandbambijenner) op

 

nap time for mom and dad 😴

Een bericht gedeeld door Normie and Bambi Jenner (@normieandbambijenner) op

Ariana Grande & Sirius Black
In 2015 adopteerde Ariana haar hond Sirius. Hij is zelfs met haar mee geweest tijdens de Honeymoon-tour. Zijn volle naam is Sirius Black, hij is vernoemd naar een personage uit Harry Potter. Deze wollige viervoeter is enorm cute.

Trey Songz & Kane
Deze witte puppy draagt zelfs de achternaam Songz, zijn volledige naam is Kane Songz. Van deze foto krijgen wij de kriebels in onze buik, want knappe mannen met schattige huisdieren is de beste combinatie ooit! Kane heeft zelfs zijn eigen Instagramaccount.

 

Anybody wanna come over?

Een bericht gedeeld door Kane Songz (@kanesongz) op

Celebs huisdierenVoor meer schattige celebrityhuisdieren klik je hier of hier.

Bron: funx.nl, capitalfm.com, instyle.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook