News

Isabeau (24) heeft een relatie met twee jongens tegelijk

1

Ben je weleens verliefd geworden op iemand anders, terwijl je nog in een gelukkige relatie zat? Kiezen is onmogelijk; je bent nog steeds dol op je huidige partner, maar je krijgt ook vlinders in je buik van je nieuwe (mogelijke) liefde. Waarom kiezen als je ze ook gewoon allebei kan houden? Dit moet ook Isabeau (24) gedacht hebben, zij neemt daarom alle twee(!) haar vriendjes mee naar het kerstdiner.

Polyamorie
Twee mannen en één vrouw, één vrouw en twee mannen, drie vrouwen, of drie mannen; polyamorie komt steeds vaker voor. Hoewel er een taboe op dit onderwerp rust, kiezen millennials steeds vaker voor een polyamoreuze relatie. Polyamorie betekent dat je van meerdere mensen tegelijk kunt houden en met meerdere mensen tegelijkertijd een relatie kunt hebben.

Twee vriendjes
Toen Isabeau verliefd werd op een andere man verbrak ze niet meteen haar oude relatie. Ze besloot sámen met haar partner de nieuwe relatie aan te gaan. Toch moest Isabeau wel even wennen aan het idee. “Ik raakte in paniek toen ik verliefd werd op Felix, maar al een relatie had. Mijn partner vroeg of ik hem dan niet meer leuk vond, maar dat was niet zo. Ik vond Felix gewoon óók leuk.”

Isabeau wist nog niets van polyamorie, daar kwam ze later pas achter. “Ik dacht gewoon: ik heb twee vriendjes, prima.”  

Kerst
Dat polyamorie niet ingewikkeld hoeft te zijn bewijst Isabeau, met kerst neemt ze gewoon allebei haar vriendjes mee naar haar familie. “Mijn ouders zeiden: ‘Oh leuk, twee schoonzonen erbij, prima.'”  

Bron: AVROTROS | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden MeyNovak

    Dit artikel is de reden dat ik een account heb aangemaakt. Ik vind het gewoon fantastisch om te horen dat dit soort verhalen hier hartstikke normaal zijn. Ik kan niet wachten om meer van deze site te zien!

  1. 1