Beauty

8 haartrends die je deze winter overal ziet

Trends komen en gaan, ook deze winter zijn er genoeg nieuwe trends op het gebied van haar. Na de Ombre, Dip Dye en Balayage is het tijd voor iets nieuws. Het is tijd om die Pinterestborden weer vol te knallen met inspiratiefoto’s, want na deze het lezen van dit artikel wil jij gegarandeerd een nieuwe coupe. 

Cream soda blond
Wij waren bij het horen van de naam al fan, maar na het zien van de foto’s waren we verkocht. Het is blond met een lichtrossige ondertoon. Het is zo subtiel dat het bijna niet opvalt, maar geeft een ontzettend mooi effect. En daarnaast is het gewoon super leuk om te zeggen dat je ‘cream soda blond’ haar hebt.

View post on Instagram
 

Caramel blend
De caramel blend zijn subtiele highlights in een (je raadt het al) karamelkleur. Karamelkleuren hebben altijd een warme ondertoon. Je hoeft hiervoor dus niet je hele haar te verven, een paar folies zijn genoeg. Dat scheelt weer tijd en geld, yay!

View post on Instagram
 

Asbruin
Na asblond is er nu ook asbruin. Alle brunettes op de redactie doen even een vreugdedansje, want wat is dit mooi. De warme ondertonen kun je gedag zwaaien want deze grijzige bruine tinten rocken deze winter.

View post on Instagram
 

Bleach blonde
Deze kleur is lange tijd verafschuwd maar deze winter is het helemaal hot. Kappers vrezen voor deze geelblonde kleur en doen er alles aan om dit te voorkomen. Tot nu, want bleachblonde is een ware trend. En zeg nou eerlijk, eigenlijk is het best wel vet.

View post on Instagram
 

De romantische updo
Hoewel we het stoere topknotje nog steeds dagelijks voorbij zien komen is het nu tijd voor een vrouwelijkere updo. Van dit kapsel krijgen wij die Spaanse romantische vibes. Zeker met gekruld haar en curtain bangs is dit kapsel een groot succes.

View post on Instagram
 

De ijskoningin
Asblond haar blijft altijd in de mode, maar deze trend brengt het naar een nieuw level. Het haar is zo wit dat het bijna grijs lijkt. Pas op met het blonderen, deze coupe is namelijk heel schadelijk voor het haar. Omdat het haar meerdere keren ontkleurd moet worden verlies je wat haar. Maar goed, je moet natuurlijk wat over hebben voor dit fleeky kapsel…

View post on Instagram
 

Kersenrood
Als jij het standaard bruin of blond zat bent is deze look perfect. Het is eens even totaal iets anders. Deze kleur is niet voor iedereen weggelegd, je kunt er nogal bleek van worden. Toch blijft dit een van onze favorieten uit dit rijtje, we zullen dit zeker vaak gaan zien deze winter.

View post on Instagram
 

De wet-look
Deze trend is al een tijdje gaande maar verdwijnt nog lang niet. Onder andere de zusjes Hadid rocken deze look op de rode lopers. Het enige wat je nodig hebt is haarmousse en haarlak. Binnen een mum van tijd flans jij deze classy look in elkaar.

View post on Instagram
 

 

Bron: refinery29.com, harpersbazaar.com | Beeld: iStock