10x warme truien

Fashion door Redactie

Herfst en winter, de seizoenen van de laagjes. Niet alleen lekker warm, maar ook ontzettend hip. Zo draag jij makkelijk een hemdje met een topje en een warme trui erover, in de winter heb jij nooit genoeg laagjes! Omdat het dit najaar weer ontzettend koud gaat worden, hebben wij de lekkerste en leukste warme truien voor jou op een rijtje gezet!

warme truien
De eerste trui is erg fijn gebreid met een mooie brede hals en een leuk vleermuisje aan de voorkant. Lekker warm en helemaal hip! Te koop bij H&M, prijs € 24,95.

warme truien
We blijven even in de grijstinten met deze hippe oversized trui van Molly Bracken. Versierd met studs aan de voorkant en kwastjes aan de onderkant. Helemaal niet saai dus! Leuk met een dikke sjaal, een lang hemd en een tregging eronder. Zie jij het al voor je? Te koop bij Zalando, prijs € 31,95.

warme truien

warme truien
Nog een oversized trui van Sparkz, maar dan met leuke elleboogstukken. Simpel, maar zeker niet saai. Goed te combineren met een lekker warme colsjaal. Te koop bij Nelly, prijs € 38,95.

warme truien

warme truien warme truien

warme truien warme truien

warme truien warme truien
Was jij nog op zoek naar een lekker warme coltrui? Stop dan maar met zoeken, want deze lange gebreide trui met ribgebreide col laat het jou zeker niet koud hebben dit najaar! Verkrijgbaar in allerlei kleurtjes en makkelijk te combineren met een broek of legging. Te koop bij H&M, prijs € 19,95.

warme truien
Wil jij toch wat stoerder voor de dag komen deze winter? Dan is deze grijze trui van Selected Femme echt iets voor jou, het is namelijk bedekt met steentjes bij de schouders! Leuk met ronde hals en elastiek aan de onderkant. Te koop bij Nelly, prijs € 79,95.

warme truien
We blijven nog even bij de steentjes hangen, want deze lieflijke roze trui heeft namelijk ook allerlei leuke steentjes aan de voorkant! Deze oversized Oasis trui is lekker warm en ook leuk te combineren met een colsjaal die nog genoeg van de steentjes laat zien. Te koop bij Zalando, prijs € 59,95.

warme truien
Doe eens gek en scoor een aparte trui! Zo eentje als dit item van Only! Een lekker warme trui in een mooie lichte kleur met een 'V' gebreid detail aan de voorkant en plooien op de mouwen, stoer! Te koop bij Nelly, prijs € 49,95.

warme truien
Ook leuk is deze goed gestrikte trui. Grijs gebreid met leuke zwarte strik details. Helemaal hip van Molly Bracken en te scoren bij Zalando, prijs € 31,95.

warme truien
Deze fijngebreide roze angora trui kennen we natuurlijk allemaal. We hebben dit exemplaar dan ook honderden keren voorbij zien komen op de TV, in bushokjes en in het H&M shopping magazine. Toch is deze trui erg leuk om zelf in je kast te hebben hangen en heeeerlijk warm! Te koop bij H&M, prijs 19,95.

warme truien
Loop stralend door de schoolgangen met deze stoere Even & Odd sterrentrui. Dit item heeft een zacht grijs kleurtje, subtiele witte sterren en een mooie ronde hals. Te koop bij Zalando, prijs € 39,95.

Met deze leuke en extra hippe truien loop jij zeker niet te koukleumen dit najaar.

Ga jij ook een van deze leuke items scoren?

Door: Jitske