Beauty

6 manieren om een uitgegroeide pony te verbergen

Pony's zijn helemaal hot. Je hebt laatst in een dolle bui een pony laten knippen, alleen twee weken later hangt het haar alweer voor je ogen. Pony's zijn leuk maar moeten vaak bijgeknipt worden. Je wil het liefst jouw oude haren terug, dus die pony moet aangroeien. Maar wat doe je in de tussentijd met die flap haar? Hieronder vind je zes manieren om die uitgroeiende pony te verbergen. 

De zijscheiding
Een van de simpelste manieren om jouw pony te verbergen is een zijscheiding. Maak met een puntkam een zijscheiding en kam het langere haar over de pony heen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het vastzetten met een speldje en jouw pony is verdwenen.

De haarbandvlecht
Nog een manier om jouw pony te verbergen is door hem lekker weg te vlechten. Je vlecht het haar in van de ene zijkant naar de andere zijkant. Je kunt de rest van het haar los laten en de pony vormt een 'haarbandvlecht'. 

De topknot
De topknot is nog steeds hartstikke hip, alleen lijkt het bijna onmogelijk om jouw pony in zo'n knotje te krijgen. Door het haar naar achteren in te vlechten rock jij deze look. Maak een kleine invlecht en pak wat extra haar om het knotje te maken. 

De twist
Een makkelijke en snelle manier om die pony weg te werken is de twist. Je twist de pony naar de zijkant en zet het vast met een speldje. Ook hier kan je de rest van het haar lekker loslaten.

De lok
We snappen dat jij jouw haar ook weleens los wil dragen. Deze look is perfect voor een avondje uit. Je pakt de krultang erbij en krult de pony naar achteren. Je voelt vanzelf aan wat wel en niet werkt. Style de pony zo dat het als een lok naast je hoofd valt. Om de look helemaal af te maken krul je de rest van het haar en je bent good to go.

De wet-look
We zien steeds vaker wet-look haar voorbij komen op Instagram. Het ziet er super classy uit en je werkt er perfect een pony mee weg. Het enige wat je nodig hebt is haarmousse, een kam en haarlak. Je maakt het haar 'nat' met de mouse en kamt het strak naar achter. De pony kleeft vast aan het andere haar. Als je tevreden bent met het resultaat fixeer je het met wat haarlak. Et Voilà! Weg is die pony.

Pony verbergen

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook