Films & Series

Netflix komt MORGEN met een gloednieuwe kerstfilm

Zin in een kerstfilm die net zo cheesy is als A Christmas Prince? Sla de kerstkransjes vast in en reserveer de tv, want morgen staat er een gloednieuwe kerstfilm van Netflix voor je klaar. En ja, het verhaal is nét zo romantisch en feestelijk als we hadden gehoopt. Lees maar mee.

Christmas Inheritance
Kerst is niet compleet zonder cheesy kerstfilm. Lekker op de bank kruipen met een kop warme chocolademelk en kerstkransjes, en het ultieme kerstgevoel is compleet! Maar Love Actually en Home Alone heb je waarschijnlijk al honderd keer gezien. Gelukkig komt Netflix morgen met een tweede eigen kerstfilm: Christmas Inheritance. Precies op tijd voor het weekend!

Snow Falls
Een kerstfilm is altijd goed, maar voor het gemak leggen we nog even de synopsis aan je voor: Voordat socialite Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen, moet ze het stadje Snow Falls bezoeken waar hij vandaan komt en daar een speciale kerstkaart afleveren. Daar aangekomen komt ze in een sneeuwstorm terecht en moet ze in de knusse inn van het stadje verblijven, waar ze ontdekt waar het echt om draait in het leven.

Trailer
De hoofdrollen zijn weggelegd voor Eliza Taylor, Jake Lacy, Michael Xavier en Andie MacDowell. Na A Christmas Prince zijn de verwachtingen voor Christmas Inheritance hoog, maar aan de trailer te zien komen alle kerstcliché’s aan bod en moet het dus helemaal goedkomen!

Watch on YouTube

Beeld: Netflix

Must reads 👀