News

OMG! Harry Styles zoenend gespot met een man

All I Want For Christmas Is…. Yes, er staat weer een nieuwe aflevering van carpool karaoke online! Elk jaar komt presentator James Cordon met een speciale kersteditie, maar dit jaar is hij wel héél bijzonder… In de nieuwste carpool karaoke is namelijk te zien hoe Harry Styles presentator James Cordon vol(!) op de mond kust. Waaa! Wij hebben de beelden.

Carpool karaoke
De afleveringen van carpool karaoke zijn één groot succes en worden met gemak een paar miljoen(!) keer bekeken. De speciale kersteditie beloofde dan ook geweldig te worden. En geloof ons: dat is ‘ie ook.

Zo zien we James Cordon in de meest foute kersttrui ever en gaat Bruno Mars helemaal los op de kerstklassieker ‘Santa Claus is Coming to Town’. 

Harry Styles & James Cordon
Ook zanger Harry Styles was te zien in de nieuwste carpool karaoke. Harry was duidelijk al in de Christmas spirit en besloot daarom goede vriend James Cordon te laten zien hoe gek hij op hem is. Hij deed dit door James een zoen te geven vol op de mond.

Grappig genoeg is dit niet de eerste keer dat de twee speeksel uitwisselen; Harry en James zijn namelijk al vaker zoenend gespot…

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Late Late Show
Wie bang is dat Harry nu van de markt is heeft het mis, de kus is natuurlijk puur voor de grap. James Cordon is namelijk heel gelukkig getrouwd en heeft net baby nummer drie verwelkomt.

Maar de show must go on, right? Gelukkig was er goede vriend Harry die met liefde een avondje de show overnam zodat James bij zijn vrouw kon zijn. Als dat geen ware vriendschap is. 😉

Bron: HLN, E-online | Beeld: Brunopress

Must reads 👀