Beauty

10 budget beautyproducten die jij nu in huis moet halen

Wij zijn dol op merken als Urban Decay, Becca, Too Faced, NARS en MAC. Helaas mag je voor deze merken vaak een flink bedrag neertellen. Het is altijd even slikken wanneer jouw favoriete NARS concealer op is of als je een nieuwe MAC foundation moet halen, daar gaan je zuurverdiende centen… Gelukkig zijn er genoeg alternatieven. De volgende beautyproducten doen hun werk net zo goed en koop je voor een zacht prijsje. Winning!


NYX Liquid Lipstick
Dit beautyproduct is het afgelopen jaar ontzettend populair geworden, ieder meisje heeft wel een liquid lipstick in haar stash. De liquid lipsticks van Huda Beauty en Kylie Jenner zijn behoorlijk aan de prijs en lastig te krijgen. Gelukkig is deze van NYX net zo goed en gewoon bij Douglas te koop.
NYX Soft Matte Lip Cream – €7,31


The Ordinary Foundation
De foundation ziet er high-end uit door de klinische verpakking maar koop je voor slechts €8,11 bij Asos. Onlangs zagen we blogger Vera Camilla de foundation gebruiken en zij was hartstikke enthousiast. Deze foundation geeft de nodige dekking zonder ‘cakey‘ aan te voelen.
The Ordinary Coverage Foundation – €8,11


Batiste Droogshampoo
Geen enkele dure droogshampoo kan tegen deze topper op. De flessen zien er gezellig uit en het product ruikt heerlijk. Perfect om het haren wassen nog een dagje uit te stellen of om jouw coupe wat meer volume te geven.
Batiste Dry Shampoo – €4,79

 


NYX Setting Spray

Dankzij deze spray zit jouw make-up er nog steeds op na een lange schooldag of een avond stappen. Je kunt deze vergelijken met de All Nighter Setting Spray van Urban Decay, helaas kost deze €27,50. Voor een bescheiden €8,35 laat NYX jouw make-up net zo goed zitten.
NYX Matte Setting Spray – €8,35


LA Girl Concealer

Vergeet NARS en Yves Saint Laurent, met deze LA Girl concealer werk jij voortaan jouw wallen weg. Dankzij het handige kwastje breng je de concealer heel nauwkeurig aan, contouren gaat ineens een stuk makkelijker…
LA Girl HD Pro Conceal – €4,99


Catrice wenkbrauwsetje
Mascha van Beautygloss en Jiami hebben in hun video’s al eens aangegeven  dat ze fan zijn van dit wenkbrauwkitje. Een pincet, een kwastje en twee poeders: alles wat je nodig hebt zit erin. Je koopt het voor nog geen vier euro bij Kruidvat.
Catrice Eyebrow Set – €3,99


RCMA poeder
Je baked drie keer je gezicht en voor je het weet ben je weer door jouw setting poeder heen. Deze poeder van RCMA is goed te betalen en geeft een prachtige finish. Je krijgt heel veel product, dus je kan weer een tijdje vooruit! 
RCMA No Color Powder – €21,49


Embryolisse dagcrème
Zeker tijdens de koude winter kan jouw huid wel een likje voedende crème gebruiken. Dagcrèmes zijn vaak duur en snel op. Als jij op zoek bent naar een extra voedende crème is die van Embryolisse perfect voor jou. Je hebt maar een klein beetje nodig, die tube is dus niet snel op.
Embryolisse Lait-Crème Concenté – €20,35


Morphe Palettes
Oogschaduwpalettes zijn heerlijk om aan te schaffen, maar ook erg duur. Voor een Naked palette ben je meer dan €55,- kwijt, ouch. Gelukkig is daar onze redder in nood: Morphe. Hun palettes zijn goed gepigmenteerd en bevatten veel kleurtjes, veel beautybloggers zijn fan.
Morphe 35T Palette – €24,49


Schwarzkopf volumepoeder
Wij kunnen niet meer zonder dit wondermiddel en halen daarom regelmatig een nieuw potje. Gelukkig doet deze volumepoeder van Schwarzkopf uitstekend zijn werk en hoeven we daarom geen dure variant te kopen. Binnen twee minuten heb jij poofy haar.
Schwarzkopf Osis Dust It Volume Poeder​ – €6,27

Beeld: iStock

 

 

 

Must reads 👀