Lifestyle

‘Ik ben hopeloos verliefd op een jongen van 20 met een vriendin’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die verliefd is op een jongen van twintig met een vriendin.

Hey Girlscene,

Als eerste wil ik jullie complimenteren, omdat jullie altijd zo behulpzaam zijn. Alleen heb ik nu zelf een probleempje. Ik ken een jongen en hij is 20 jaar oud. Volgens mij vind ik hem leuk, want ik denk vaak aan hem. Alleen ben ikzelf nog maar zestien. Hij heeft tegen een vriendin van mij gezegd dat ik wel zijn type ben, alleen dat hij mij nog erg jong vindt en niet weet of mijn vader dat accepteert. Op kamp waren we heel close (we zijn leiding van een scoutinggroep) en later zeiden mijn ouders dat ze dachten dat we elkaar leuk vinden. Daar heb ik toen een beetje vaag over gedaan, want toen was ik nog niet zeker. Helaas zie ik hem bijna nooit, want hij woont in Amsterdam en ik woon in Limburg. Het laatste probleem is dat hij een vriendin heeft, maar waarom zou hij dan zeggen dat ik zijn type ben? En hij deed ook een beetje flirterig, namelijk de hele tijd een beetje plagen enzo. Kunnen jullie mij helpen?

Xx Girl in love
Hi Girl in love,

Wij weten wel zeker dat jij verliefd bent, wat leuk! Het is altijd fijn om verliefd te zijn, alleen als het allemaal niet meewerkt is dit erg verwarrend. Dat hij ver weg woont en een vriendin heeft zijn de twee grootste obstakels. De afstand is te overbruggen, maar die vriendin is wel een dingetje. Sommige jongens flirten erop los zonder daadwerkelijk actie te ondernemen, omdat ze een vriendin hebben. Grote kans dat hij je een leuke meid vindt, maar hij durft geen verdere stappen te ondernemen omdat hij een relatie heeft. Het kan ook goed zijn dat jij zijn type bent maar dat hij je écht te jong vindt en dat het daarom niets wordt. 

Om erachter te komen of hij je leuk vindt kan je deze tips goed gebruiken. Wacht het gewoon even af en kijk of hij meer contact met je gaat zoeken. Houd altijd je opties open…

Veel succes!

Liefs,
Girlscene 

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.